Lytvynenko

Зубна паста від набряклості ясен Zettoc

Японська зубна паста, що точно увійде у мій особистий топ паст, приєднуючись до G.U.M та Elmex.

Приємно потішило, що вона підходить для користування з підліткового віку (14+), не 18+, як завжди вказують. Але загалом, вона розроблена для людей старше 40 років, схильних до захворювань періодонту.

Підходить для щоденного користування, двічі на день.

Виробник обіцяє, що паста допомогає позбутися від опухлості ясен за рахунок активної стимуляції кровообігу в м'яких тканинах та дає зміцнювальний і оздоровчий вплив на стінки судин.

Скажу одразу, проблем із яснами на постійній основі я не маю і не можу так оцінити ефект, але нічого поганого для мʼяких тканин вона точно не робить.

Обʼєм: 120г.

Консистенція: густа та щільна, а отже, витрата продукту мізерна. Хто зазвичай звик брати на щітку горошину - з цією пастою буде ледь видавлювати, наносячі краплинку, аби не переборщити, настільки вона економна і чудово піниться. Абразиву та частинок немає, паста однорідна.

Колір: білий, стандартний загалом.

Аромат та смак: свіжа мʼята, трохи солодкувата, майже не пекуча, але при більшій кількості пасти може пощіпувати.

Відчуття на зубах: паста однорідна, мʼяка та без абразиву, не дряпає емаль та не хрустить на зубах. Після чищення поверхня зубів скрипить, а в ротовій порожнині - відчуття свіжості та чистоти. Але відбілюючих властивостей паста не має.

Ясна: майже ніколи запалень не маю, також вони у мене не кровоточать, з цією пастою все теж добре. Чоловік схильний до кровоточивості- у нього все добре, вплив на ясна тут досить лагідний.

Паста сподобалася основною властивістю - очищувати поверхню зубів. Як бонус - лагідний вплив на ясна та профілактика кровоточивості.

Хто схильний до набряклості тканин зможе більш якісно дослідити заспокійливі властивості продукту.

Ціна на сайті Мейкапу - найнижча, яку бачила. Поки не знала, що вони є на сайті, брала за ≈330 😵‍💫

Можу радити цю пасту, сама я наступний раз спробую від цього бренду - відбілюючу, поділюся враженнями 😌