krutoguuz

Огляд на мої скраби

Огляд на мої скраби

Сьогодні порівняємо досить яскраві цукрові скраби.

Огляд на мої скраби

Склад засобу:

Sucrose, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Oleth-5, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Amaranthus Oil, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Essential Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Limonene, Anise Alcohol, CI 19140, CI 14720, CI 15985.

Цукрова основа, мінеральне масло та Glyceryl Stearate в якості пом'якшувача та зволожувача, Ceteareth-20 поверхнево активна речовина, очищувач. Oleth-5 - емульгатор, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil пом'якшувач та емульгатор, Amaranthus Oil пом'якшувач та розгладжувач. Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract живлення, зволоження, освітлення та регенерація. Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Essential Oil ароматизатор, а також заспокоює шкіру. Кілька розчинників та жовті пігменти.

Склад, як на мене чудовий на свої кошти, засіб м'яко відлущує та одночасно зволожує шкіру. Мені після нього зазвичай не хочеться крему.

Текстуру можна помітити в мене на руці, вона з піщинками, але досить ніжна та при контакті з водою/вологою шкірою перетворюється на кремову текстуру. Аромат досить інтенсивний та приємний, солодкого манго.

Склад скрабу:

Sugar, Glycerin, Sodium Coco Sulfate, Allantoin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Snail Secretion Filtrate, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 60730.

Тут склад значно коротше. Так само цукрова основа. Гліцерин в якості зволожувача, Sodium Coco Sulfate - аніонна та м'яка ПАР на снові витягу з кокосу. Масло Ши та витяг з секреції равлика - розгладжує, пом'якшує, покращує еластичність, живить. Аромат, розчинник, стабілізатор та фіолетовий пігмент.

Текстуру можна помітити в мене на руці, вона з дрібнішими піщинками, але дуже ніжна та при контакті з водою/вологою шкірою перетворюється на кремову текстуру. Аромат досить інтенсивний, але досить приємний. Мені трішки пахне лавандою.

Я його також використовую, як скраб для тіла, мені дуже подобається, як шкіра вигялдає після нього. Навіть люблю його більше ніж попередній.