Iryna💋

Moschino Toy 2 Bubble Gum

Moschino Toy 2 Bubble Gum

Привіт красуні !

Хочу розповісти вам про свій улюблений аромат від Moschino - рожевого ведмедика Toy 2 Bubble Gum .

Думаю цей шедевр знайомий кожній,навіть якщо ви не користуєтесь парфумами та не цікавитесь ними, цих відомих ведмедиків ви певно зустрічали і хоча б раз про них чули.

Toy 2 Bubble Gum Moschino були випущені в 2021 році .

Парфумер Olivier Pescheux. Не дивлячись на те що ми очікуємо почути в ароматі ту саму жуйку, піраміда в ньому достатньо велика : тут є і зацукровані фрукти, і лимон, персик, кориця, троянда, мускус, кедр ....

Що я скажу від себе :

Перше це упаковка - ну як вона може не сподобатись? Сам флакон у вигляді ведмедика яскравого рожевого кольору вже притягує погляд і є дуже класним аксесуаром, прикрасою туалетного столика і навіть іграшкою твоєї доньки ) Аромат це просто вау ! Я поки ще не знайшла аналогів. Коли мені хочеться відпочити та додати настрою, я обираю Toy 2 Bubble Gum- він додає образу легкості, солодкості,грайливості . На старті це дуже яскрава нота тієї самої жуйки Турбо з дитинства, потім до неї додаються фрукти та троянда. І саме троянда не дає аромату скотитися до дитячого , і хоч дівчатка підлітки також обирають і користуються Toy 2 Bubble Gum,я не відчуваю себе так нібито взяла покористуватися парфумом своєї маленької сестри, чи доньки, я відчуваю себе в ньому гармонійно та легко.

Стійкість у аромата гарна , до 4- 5 годин на шкірі і до прання на одязі . Для мене це скріше весняно - літній аромат, але користуюсь і взимку під настрій. Можу рекомендувати познайомитись з ароматом кожній дівчині та жінці незалежно від віку. Навіть якщо вас лякає рожевий ведмідь і ви думаєте що там наповнення лише для маленьких дівчаток, ви можете приємно здивуватися!

Moschino Toy 2 Bubble Gum
Moschino Toy 2 Bubble Gum
Moschino Toy 2 Bubble Gum