О'L

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Гадаю, що багато з тих, хто, мабуть бачили мої дописи про "рожевих" ведмежат, напевно вважають, що моїми найулюбленішими парфумами є Moschino Toy 2 Bubble Gum.

Хі-хі ) Moschino Toy 2 Bubble Gum дійсно заполонили мої шафи із косметикою, але це улюблений парфум моєї доньки, проте не мій )

Що ж у мене в фаворитах?

Загалом, я згадую про мої 3 улюбленці майже кожного разу, коли роблю дописи про парфуми. Що найцікавіше, що улюблених ароматів у мене дійсно лише 3.

Із цим ароматом у мене справжнє кохання з першого затесту! Познайомилась я з ним як раз у рік його випуску, та із того часу (а це, на хвилиночку, 2002 рік! )) просто вже не уявляю себе та своє життя без нього. Тож, вже більше 20 років у мене він постійно «на репіті», і якщо треба бути відмовитись від всіх моїх косметичних баночок, я все віддам, а його сховаю ))))

До речі, що-що, а Chanel намагаюсь купувати лише у офіційних дилерів та люблю лише парфумовану воду.

La Prairie Silver Rain. Гадаю, що навіть мало хто знає, про їх існування, але це щось неперевершене!

На жаль, не вмію описувати ноти та передавати свої почуття від ароматів, але їх просто неможливо із чимось переплутати! Звучить неймовірно дорого та приголомшливо!

До речі, це наче також улюблені парфуми Юлії Тимошенко.

Остання повномірна версія цього аромату була придбана мною років 8 тому назад, після цього я їх майже ніде не зустрічала ((( Можливо, це пов’язано із її вартістю, бо теперішні ціни на La Prairie просто «захмарні» (

Зараз залишилась лише мініатюра цієї «срібної крапелькі», звісно ж, я нею не користуюсь і маю лише для колекції.

Аромат випускався 3 2005 по 2011 рік, та був знятий з виробництво у зв’язку із скандальним звільненням Джона Гальяно.

Парфум було перейменовано на Miss Dior Original та зазвучав він вже інакше ( На жаль….

Я взагалі є прихильником лише старих версій Miss Dior, тож, їх нові аромати абсолютно не сприймаю… Мабуть, от тут як раз й проявляється мій снобізм )

Десь вдома я ще маю заховані залишки цього парфума, але у зв’язку з постійними переїздами наразі не маю можливості його віднайти ((