Alena Tofil

Крем під очі! Чи здатний зменшити прояви темних кіл? Розбір на прикладі крему від L'Oreal !

Крем під очі! Чи здатний зменшити прояви темних кіл? Розбір на прикладі  крему від L'Oreal !
Крем під очі! Чи здатний зменшити прояви темних кіл? Розбір на прикладі  крему від L'Oreal !

Отже, L'Oreal Paris Revitalift Anti-Wrinkle Eye Cream, користувалася до останньої краплі, як бачите).

Пакування - персонально я, не дуже полюбляю, такі контейнери у яких йде спочатку кришка, а потім, ще розширення чи виступ під кришкою(у формі квадрату). Діставати продукт незручно, палець завжди натикається на поглиблену стінку, і багато продукту залишаться під поверхнею контейнеру, для мене зручні прямі контейнери.

По-текстурі - щільний(це може бути і перевагою), але все ж мені подобаються, більш легкі текстури, проте, всі ми різні і комусь, ця текстура буде ван лав).

Що ж заявляє виробник по властивостям?

• зменшує прояви темних кіл під очима, протягом 4 тижнів;
  • в складі pro-retinol, який допомагає візуально зменшити прояви мімічних зморщок, і підвищити пружність шкіри у зоні очей;
  • було вказано - алерджік тестид, але я бачила декілька відгуків у мережі, де користувачі писали про виникнення, сильного подразнення у зоні нанесення;

Що по активам у складі?

• Glycerin- накопичує, затримує вологу у верхніх шарах шкіри;

- Propanediol- накопичує, затримує вологу у верхніх шарах шкіри;

• Robusta Seed Butter- пом’якшує шкіру, заспокоює почервоніння, пружність та пластичність шкіри;
  • Hydrolyzed Soy Protein- пом’якшує шкіру, пружність шкіри, зменшує прояви текстурності шкіри, візуальна корекція мімічних зморщок;
  • Glycolglycine Soja Protein / Soybean Protein- пептид, зволоження шкіри, захищає від надмірної втрати вологи шкірою( особливо актуально у зимній період);
  • Digluconatefaex Extract / Yeast Extract- гриби ), екстракт який відповідає за еластичність, стресостійкість шкіри до проявів навколишнього середовища;
  • Centella Asiatica Extract- класно працює з чуттєвою, сухою та зрілою шкірою+ відповідає за гарне зволоження шкіри;
  • Retinyl Palmitate або Vitamine A- наразі один з найпотужніших anti-age інгредієнтів, антиоксидант(кіллер для вільних радикалів, які пошкоджують оболонку клітин шкіри і призводять до їх загибелі); Доречі, Ви можете бути - нетолерантні до нього( не підходить, буде викликати подразнення, почервоніння- незалежно від кількості та виду продукту). В такому випадку, треба шукати інші альтернативи.

Мій висновок, після 4-х тижнів користування…

• стосовно темних кіл, не побачила певних змін, але справедливо було б сказати, що я постійно користуюся різними кремами під очі, тому превентивно маю запас. Більш помітно, катастрофу темними колами під очима, коли маю недосип, тоді вже повний букет - і синці, і менш пружна шкіра, і навіть прояви мімічних зморщок по усьому обличчю більш помітні ))). Сон - мій мастхев і найбільш дієвий актив.
  • по мімічним зморшкам, старі - не зникли і це зрозуміло), але й не поглибилася і нові не з’явилися- а це плюс. Згодні)
  • є мінус, текстура защільна для мене, не сподобався стан шкіри під очима, здалося шкіра стала менш пружною, і часом здавалося трішки сухою;

Спробувала, цікавий досвід, але нову баночку не бажаю купувати. Знову ж, ділюся лише, своїм досвідом, думаю точно є той, хто отримав більше бенефітів від користування кремом), тим паче з таким переліком активів для шкіри.

Тому, якщо маєте свій досвід користування, опишіть, мені здається -це буде корисно всім .

Цьомчики та хагс від мене, усім бьютілаверам ;)

Alena Tofil
4
Підписники
0