Ta_nyaaaaaaa

Заспокійливий крем з центелою Needly | Готова співати йому оди!

Заспокійливий крем з центелою Needly | Готова співати йому оди!
Заспокійливий крем з центелою Needly | Готова співати йому оди!
Заспокійливий крем з центелою Needly | Готова співати йому оди!

Підібрати крем, що гарно підійде моїй шкірі - це завжди квест.

От правда. Адже саме крем з усього переліку доглядової косметики найбільш проблемний у підборі продукт особисто для мене. Коли він не підходить шкіра відразу протестує і видає порцію нових комедонів.

Тому зазвичай у мене небагато вимог до крему: аби зволожував і не викликав висипань. Однак зараз моя шкіра гіперчутлива, тому потребує передусім заспокоєння і якісного глибокого зволоження. І, звісно ж, щоб не викликав висипань, а навпаки сприяв загоєнню наявних.

У мене уже є найулюбленіший крем, кращого за нього поки не зустрічала - це крем Avene 💖 Але давно не помічаю його у наявності. Може зняли з виробництва? 🥲

Крім того, мені захотілося спробувати чогось нового. Так у мене опинився кремчик Needly. Отож сьогодні про нього 🤗

Заспокійливий крем з центелою Needly | Готова співати йому оди!

Усе просто: біла коробочка з мінімалістичним дизайном.

Всередині чекає чималенька інструкція кількома мовами

Баночка і її кришечка пластикові. Також у стриманих тонах - хакі і білий.

Між кришечкою і баночкою є додаткова захисна мембрана, яку легко вилучити за «язичок». Тут питань немає

Об'єм. Тут знову трішки понию 🥲 Бо маємо 48!!!! мл

От чому саме 48, чим керується виробник. Моя 🐸 трішки плаче, бо переходимо до наступного пункту 👇🏻

Ціна. 790 грн. Для мене це немало, хоча для гарного продукту це ок.

А тут знову ж таки мене гризуть ті 48 мл 😹

Аромат крему точно на любителя. Спочатку він мені здавався доволі інтенсивним, зараз уже звикла.

Так от аромат потужний, мені нагадує лікарські трави. Особисто мене не бентежить і на обличчі відчувається протягом декількох хвилин після нанесення. Не дратує. Більше заспокоює 😅

Консистенція. Я б назвала її оманливою 😂 Адже перший погляд на крем і тут же виникає думка: «і як він можн якісно зволожити шкіру, відновити її? Я ж планувала закривати ним активи!».

Так подумала тому що візуально крем має дуже легку гелево-кремову текстура. Навіть напів прозору я б сказала.

Однак уже при першому використанні я зрозуміла, що візуал не зовсім відповідає дійсності. Але у максимально приємному сенсі!

При нанесенні текстура більш кремова, ніж гелева. Вона така ж легесенька як і на вигляд, однак доволі поживна. Тобто крем нн відчувається як водичка чи гель.

Ідеальна текстура для комбі/жирної шкіри 😍

Water, Glycerin, Methyl Trimethicone, Dicaprylyl Ether, Butylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Diglycerin, Vinyl Dimethicone, Chamaecyparis Obtusa Water, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Olivate, Cetyl Ethylhexanoate, Panthenol, Sorbitan Olivate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Carbomer, Centella Asiatica Extract, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Polyquaternium-51, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Phytate, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Sodium Citrate, t-Butyl Alcohol, Artemisia Vulgaris Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Cynanchum Atratum Extract, Beta-Glucan, Tocopherol, Artemisia Capillaris Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glucose, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid.

Загалом, цей крем містить широкий спектр інгредієнтів, спрямованих на зволоження, заспокоєння, антиоксидантний захист та в цілому догляд за шкірою.

💧Вологозберігаючі та зволожуючі компоненти:

🧪 Water (Вода) - основа для формування крему.

🧪 Glycerin (Гліцерин) - вологозберігаючий і зволожуючий компонент.

💧 Силікони та "розгонювачі" зволоження:

🧪 Methyl Trimethicone - силікон, який додає гладкість та створює захисний бар'єр.

🧪 Dicaprylyl Ether - зволожуючий агент та розгонювач зволоження.

🧪 Butylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol: - розгонювачі вологи, допомагають іншим компонентам проникнути в шкіру.

💧Емульгатори та стабілізатори:

🧪 Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate - емульгатори, що допомагають поєднати водні та олійні компоненти.

🧪 Polyacrylate Crosspolymer-6, Carbomer - стабілізатори та загущувачі, які надають текстуру крему.

💧 Активні компоненти та екстракти:

🧪 Panthenol - пантенол, або ж про-вітамін B5, що допомагає зволожити та заспокоїти шкіру.

🧪 Centella Asiatica Extract - екстракт центели азіатської, відомий своїми заспокійливими властивостями. Мій найулюбленіший компонент у доглядовій косметиці. Саме продукти з його вмістом допомагають швидко приводити шкіру до ладу, загоювати її і підтримувати мікробіом.

🧪 Artemisia Capillaris Extract - екстракт полину капілярного, має антиоксидантні властивості.

🧪 Althaea Rosea Flower Extract - екстракт мальви, який допомагає заспокоїти шкіру.

💧 Антиоксиданти та вітаміни:

🧪 Tocopherol (вітамін E) - антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів.

💧 Гідролізовані компоненти:

🧪 Hydrolyzed Glycosaminoglycans - гідролізовані глікозаміноглікани мають здатності ефективно зв'язуватися з водою і збільшувати глибину гідратації, покращуючи еластичність і пружність шкіри.

💧Гідролізовані форми гіалуронової кислоти та цераміди:

🧪 Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide NP - гідролізовані форми гіалуронової кислоти та цераміди, які покращують вологозберігаючі властивості та бар'єрну функцію шкіри.

💧 Ароматизатори:

🧪 Salvia Officinalis (Sage) Oil, Artemisia Vulgaris Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil - ефірні олії для аромату та можливих ароматерапевтичних властивостей.

💧 Інші компоненти:

👉🏻 Chamaecyparis Obtusa Water, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Cynanchum Atratum Extract - екстракти з рослин для можливих додаткових корисних властивостей.

💧 Регулятори pH та розчинники:

👉🏻 Citric Acid, Sodium Citrate, t-Butyl Alcohol - використовуються для регулювання pH та розчинення інших компонентів.

💧 Регенераційні та заспокійливі компоненти:

🧪 Аllantoin - компонент, який сприяє регенерації та заспокоєнню шкіри.

💧 Колоїдні речовини:

🧪 Polyquaternium-5 - помічник в утриманні вологи.

Окремо виділю деякі компоненти, які можуть викликати подразнення або алергічну реакцію (хоча, як з будь яким продуктом, усе дуже індивідуально:

✍🏻 Fragrance (Parfum) - елемент ароматизатора може бути причиною алергічних реакцій для людей з чутливою шкірою.

✍🏻 Essential Oils (Artemisia Vulgaris Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil) - ефірні олії загалом можуть бути подразливими. Саме через них спочатку побоювалася використовувати крем.

✍🏻 T-Butyl Alcohol - цей розчинник може викликати неприємні реакції у чутливошкірих.

Крем дуже приємно відчувається на обличчі. Завдяки неймовірно легкій гелево-кремовій текстурі засіб швидко вбирається шкірою (вона наче «п‘є» його 🤭)

Після поглинання не залишається липкості, шкіра гладенька, зволожена і м’яка на дотик. Крім того, вона починає сяяти зсередини.

Зараз моя шкіра червоніє навіть від простого вмивання. І так, крем Needly з центелою у тандемі з тонером з екстрактом гриба альбатрелуса того ж бренду, чудово справляються з почервонінням, абсолютно знімаючи його і заспокоюючи шкіру. Протягом нанесення і поглинання відчувається приємний холодок на шкірі.

Цей крем мені подобається використовувати як після кислот ввечері, так і зранку після ніацинаміда. У будь-якому випадку відчуття на шкірі від нього не змінюються.

Знаю хтось розповідає про величезний розхід і за 2 тижні використовує більше половини баночки. У мене такого немає 🤷‍♀️. Кремом користуюся 3,5 тижні і тільки на другий тиждень використання я почала використовувати його безпосередньо з баночки. До цього використовувала із захисної пластикової мембрани. Це враховуючи момент, що інколи я ним користуюся 1 раз у день, інколи 2.

Настільки гарно моїй шкірі підходить зовсім не кожен крем. І що я можу сказати? Що крем Needly - це гідний конкурент моєму найулюбленішому Avene. Тепер мені складно комусь із них віддати перше місце у моєму серденьку 💖 Тому скоріш за все вони просто поділятимуть його)

Цей крем я рекомендую передусім власницям чутливої, жирної/комбі типу шкіри. Для сухої зволоження напевно може бути недостатньо. Хочааа… цей крем можна нашаровувати або використовувати у більшій кількості, але для мене така витрата зовсім не економна 😅

Також цей крем ідеально підійде на літо, коли хочеться зволоження без переобтяження.

Як на мене, цей крем виявився доволі універсальним. І він - моя нова любов 🫶🏻

Розповідайте у коментарях про досвід використання засобів цього бренду 🤗 У мене наразі всього 2 баночки: тонер та крем. І я задоволена кожним продуктом. А ще я тестувала пробники, то мені є про що сказати, але про це трохи згодом 😉