Sofiia Ts

Зволожуючий крем з центелою Needly Cicachid relief cream

Зволожуючий крем з центелою Needly Cicachid relief cream

Всім привіт у цей холодний морозний понеділок, і я б хотіла його розпочати з привітань чудової krutoguuz, щастя та здійсненню усіх мрій ⭐️

Починаю огляд мого нового щоденного крему, яким я користуюсь уже тиждень. Шкіра у мене комбінована, тонка, чутлива, схильна до закритих комедонів, мімічні зморшки. Маю постійну реакцію на щоках на будь-який вплив на них: вмивання, зміна температури, алкоголь і т. д.. Брала з метою зменшити їх подразнення і, звичайно, укріпити шкірний бар'єр. І за рекомендації Ta_nyaaaaaaa😊

Вперше пробую бренд Needly, а цей крем вважається хітом у них. Ну і звичайно ціна в нього досить висока на такий об'єм, а саме 48 мл.

Але він вартує своєї вартості, бо упаковка зразу дає про це знати: упаковано в крафтову коробочку з мінімалістичним і лаконічним дизайном, яка захищена маркою. Всередині є інструкція на різних мовах.

Сама баночка крему достатньо велика (а самого крема мало 😢), має всередині ще захисну кришечку.

Зволожуючий крем з центелою Needly Cicachid relief cream

Аромат - трав'яний та легкий, хоча читала для Ta_nyaaaaaaaбув дуже інтенсивний 😄 Мені ок, бували і гірші аромати кремів 😂

Текстура - кремово-гелева, більше схожа до густого гелю, по моїй шкірі розподіляється швидко. Всмоктується десь за 2-3 хвилини, залишаючи зволожувальний і трошееечки липкий фініш (який зникає з часом).

Chamaecyparis Obtusa Water, Glycerin, Methyl Trimethicone, Dicaprylyl Ether, Aqua, Butylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Artemisia Capillaris Extract, Xylitylglucoside, Xylitol, Anhydroxylitol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Allantoin, Ceramide NP, Diglycerin, Beta-Glucan, Sodium Phytate, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Ethylhexylglycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sorbitan Olivate, Polymethylsilsesquioxane, Vincetoxicum Atratum Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Tromethamine, Cetearyl Olivate, Cetyl Ethylhexanoate, Polyquaternium-51, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Tocopherol, Citric Acid, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Artemisia Vulgaris Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Vinyl Dimethicone, Benzyl Glycol, Carbomer, Xanthan Gum.

Складників багато, виділю основне: враховуючи текстуру і легкість крему, він надзвичайно поживний. Центела, різні похідні гіалуронової кислоти, пантенол, кераміди, рослинні екстракти, вітамін E, трошки легких олій та два силікони (також легкі і в кінці списку), і це все доповнено безпечними розчинниками, які посилюють всмоктування корисних речовин і утримання вологи в шкірі.

Крем виправдав мої очікування на повну. Шкіра стала менш реактивна на щоках, і навіть дав заспокійливий ефект поодиноким запаленням. Гарно вирівнює тон, розгладив маленькі заломи, дав ефект пом'якшення. Для шкіри підійшов ідеально 🙌 Трооошки не сподобалась текстура, оскільки я звикла більше до кремової текстури, аніж гелевої. Можливо я поміняю свою думку 😄 Моя оцінка 9/10.