Я лисіла…

Я лисіла…

Прийшов той момент, коли я справді готова поділитись своєю історією "наслідків війни" на моєму волоссі.

З початку війни, як і багато хто з нас, я опинилася у важкій ситуації. Стрес, паніка та депресія залишили свій відбиток не тільки на моєму емоційному стані, але й на моєму фізичному здоров'ї. Волосся почало випадати, вага йшла, а непритомність стала частим явищем. В мене були не просто залисини - це вже виглядало як справжня алопеція. Кожного ранку я прокидалась і бачила як вся моя подушка була у волоссі, мені навіть страшно було торкатись голови, щоб зайвий раз не сипалось волосся😭

Так сталось, що 10 років тому в мене була лейкемія, але через цю хворобу я пройшла, це вже позаду. Але через неї багато гормональних препаратів (в тому числі й для стимуляції росту волосся) для мене під забороною.

Здавалося, що немає світла наприкінці тунелю.

Час шов, психіка вже стала звикати до вибухів, сирен посеред ночі, складнощі через економічний стан в країні і я трохи змогла себе опанувати та звернути увагу на свій зовнішній вигляд. Я вирішила взяти своє життя до рук. Один з основних аспектів, до якого я звернула увагу, був стан мого волосся. Нажаль, фінансове становище не дозволяло мені звернутись до спеціаліста трихолога (бажано кваліфікованого, а консультація не з дешевих) або зробити собі маніпуляції росту волосся як мезотерапія тощо. Але, звісно, в планах на майбутнє я хотіла прийти до цього.

Я спробувала безліч косметичних засобів (звісно тільки зовнішніх):

ампули

пілінги

шампуні

масла

Впродовж більше ніж півроку нічого не змінювалось, я була в розпачі, в повному.

Був момент, коли, я побачила дуже переконливу рекламу в тік ток (так, я розумію, що це все реклама, все куплено але ж...надія вмирає останньою) і вирішила спробувати в останній раз, лише сто з чимось гривень...

Чесно, я вже ні на що не очікувала, просто користувалась, бо ж купила 😅 а ще після неї непоганий був об'єм на мої три волосини.

Але коли через 2 місяця я побачила це😱 я була така щаслива, я так раділа, наче це було диво! І це справді було диво, бо нічого до цього моменту не допомагало.

Мені вдалось відростити волосся до "прийнятного стану" за 4 місяці, а через рік воно вже виглядало нормально, а зараз я мега задоволена, навіть підстригалась аж 2 рази!😅

Так, я розумію, що терміни не короткі, але я вважаю, що без внутрішніх стимуляторів, гормонів і лише на одній сироватці з мого стану відростити нормальне волосся - це магія.

Тому я щиро, від усього серця її рекомендую❤️

P.S. використовую і по сьогодні курсами по 3 тижні і перерва один місяць.

Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…
Я лисіла…