Mayur Wax Brow Styling
Віск для брів з аргановою олією
Після мого невдалого знайомства з гелем від PL
https://club.makeup.com.ua/post/26115/
Вирішила я придбати засіб у новому для себе форматі воску від Українського виробника Mayur Wax Brow Styling .Так, як для мене більш звичний продукт це туші для брів (маю Lamel The Myth of Utopia Tinted Brow Highlighter, Maybelline New York Brow Fast Sculpt Gel Mascara, GlamBee Master Brow, Patricia Ledo Fixing Color) було дуже цікаво як він буде поводити себе на моїх бровах
Пакування
Віск запакований у картонну коробку на, якій зазначена уся необхідна інформація, а саме: склад продукту (на англійській та українській мові), те що він не тестується на тваринах та має веганську формулу, та те, що пакування, в якому продається засіб, частково або повністю зроблено з матеріалів, що переробляються.
Всередині пакування знаходиться кругла, пластикова коробочка з воском і вигнута щіточка. Віск рожевато-прозорий, має легкий ледь помітний аромат. Сам засіб м’який та пластичний, та на відміну від мила його не треба додатково змочувати.
В складі має агранову та касторову олію, вітамін Е, пантенол
Нанесення
Воск нанесла на бр ови профарбовані пудрою для брів. Не знаю, якщо чесно чи можно так робити, бо бачу що дівчата вкладають і вже потім домальовують брови олівцем. Але хто я така, щоб не спробувати)
Прочесала брови донизу, потім наверх і ручкою від щіточки притиснула. Користуватись виявилось дуже легко. Білого нальоту не залишає, тон не з'їдає.
Висновки
Так, як я маю не густі та не жорсткі брови мені даний засіб підійшов ідельно. Тримає протягом дня. Тестувала я цей віск тиждень і хочу сказати, що знайшла один з найкращих продуктів для себе в цьому напрямку.
Всім дякую ❤️
Коментарі (0)