wowmom

Щось модно, щось вийшло з моди, а щось вічне...І це все про рум'яна Bourjois

Щось модно, щось вийшло з моди, а щось вічне...І це все про рум'яна Bourjois

Привіт, красуні!

Ви зі мною погодитеся, що минулий рік, однозначно був роком рум'ян. Сухі, кремові, мусові, матові, шимерні, супер-ясураві, будь-які - ми експериментували, як могли.

Але я хочу сьогодні поговорити про рум'яна, з яких у багатьох і починалася ще з давніх часів любов до цього засобу, рум'яна, які я сміливо можу назвати "класикою", і рум'яна, яких вистачає на цілу вічність щоденного використання - це, звичайно, Bourjois Little Pot Round Blusher.

Щось модно, щось вийшло з моди, а щось вічне...І це все про рум'яна Bourjois

Ці рум'яна, в основному, я ношу з собою в сумочці, бо в комплекті є, хоч і безтолковий, але який-неякий пензлик, котрим в екстремальних умовах, можна поправити або повністю зробити макіяж.

Упаковка компакна, але виконана якісно, та закривається на невеличкий магніт. Є малесеньке люстерко, в яке, максимум, поміститься одне око.

В мене віддінок 95 Rose De Jaspe. І це дуже ніжний персиково-рожевий колір, з ледь помітним переливом.

Пігментація у рум'ян легка, тому переборщити з ними неможливо, від слова зовсім.

Це однозначно і плюс і мінус, адже якщо ви любите натуральний ефект, то рум'яна ідеально підійдуть, та якщо вам подобається більш яскравий результат, доведеться нашаровувати.

Рум'яна мають запечену формулу, а це означає, що вистачить їх вам, вашим дітям та онукам. Серйозно, є на світі людина яка повністю "добила" Bourjois Little Pot Round Blusher? Мені здається, що їх можна передавати у спадок.

Аромат ретро! Такий яскравий, насичений, пудровий, проте особисто я відчуваю його лише якщо спеціально буду нюхати рум'яна, тому для мене це не проблема.

Ви тільки гляньте, як вони красивому виглядають в рефілі?! Неможливо відвести погляд.

Наношу їх синтетичним пензлем середньої жорсткості. Тушуються вони прекрасно без плям.

Віддінок на мені виглядає теплим, і дуже освіжає.

Стійкість буде напряму залежити від інтенсивності віддінку на щічках. Я люблю, коли рум'яна видно на обличчі, тому на мені вони тримаються добре, лише ближче до вечора починають тускнішати.

Bourjois Little Pot Round Blusher у 95 віддінку - це класний приклад універсальних рум'ян, з якими легко працювати, з якими неможливо переборщити, і з якими ви будете виглядати відпочившими і свіжішими.

Іх вистачить на все життя, бо вони нескінченні.

Так, зараз вийшло багато класних трендових рум'ян, які дуже хочеться спробувати, але Bourjois, для багатьох, так і залишаються любов'ю навіки.

Дякую за увагу 😘