Неймовірні пігменти Lotus Flower.

Неймовірні пігменти Lotus Flower.

Всім привіт!

Я - не я без дуохромний та блискучих пігментів-розсипушок, хоч у денному макіяжі, хоч у вечірньому, хоч у креативних образах.

Протестувавши купу тіней такого формату я з впевненістю можу сказати, що пігменти Lotus Flower мої найулюбленіші.

Чому? Давайте розповім.

Неймовірні пігменти Lotus Flower.

Напевно ви могли стикатися в інтернеті з подібними тінями, бо є величезна купа брендів, які виробляють усілякі сіяшки на всі випадки життя. Зазвичай це американські інді бренди, що спеціалізуються лише на гарних розсипних тінях у різноманітних текстурах та фінішах - дуохроми, мультихроми, хроматики, слюда, тощо.

Але як це круто, коли наші українські дівчата створюють для нас тіні, які нічім не гірші за іноземні!

У асортименті Lotus Flower також є усі трендові текстури, неймовірні переливи та кольори на будь-який смак.

Так, задоволення не з дешевих - одна баночка пігменту обійдеться вам у 300+ гривень і вище, дивлячись який ви обираєте фініш. Тут працює така схема - чим складніший відтінок і текстура, тим вище ціна. Тобто слюда буде коштувати трохи меньше ніж дуохроми, а самі дорогі у бренду призматики і хроматики, і їх зазвичай меньше по грамовці.

Тут без допоміжних матеріалів не обійдеться - пігмент (або слюда) штука дуже легка і летюча, тож вам знадобиться клей для глітеру. Можна придбати Нікс чи інший, головне щоб це був саме клей, а звочайний не праймер/база під тіні. На консилер теж не раджу наносити, бо консилер не володіє достатньою клейкістю і на ньому пігмент не буде розкриватися на всі сто.

Також можна змішувати пігменти з дюралайном, таким чином ви отримаєте кольорову підводку.

Баночки мають зручний стопер з дірочками, який не дасть пігменту розсипатися, тож раджу його не знімати. Також зі стопером ви висипите стільки, скільки саме потрібно. Я зазвичай "на око" витрушую пігменти у рідну кришечку.

В мене здебільшого дуохроми та мультихроми, але у асортименті бренду є дуже ніжні та гарні сатини, які підійдуть для щоденного використання.

Зауважу що з дуохромами чи хроматиками ви можете працювати на різних кольорових підкладках і таким чином, володіючи однією баночкою, в вас є можливість робити як легкий денний, так і яскравий вечірній мейк.

Взагалі різноманітні кольорові підкладки під пігменти - річ неймовірно цікава, бо на кожній той чи інший пігмент буде розкриватися по-різному, і це однозначно плюс.

Так, пігменти - іграшка не з дешевих, але якщо ви, як і я, божеволієте від усіх ціх блискіток та переливів - вам воно точно треба.

Чому саме пігменти Lotus Flower є моїми найулюбленішими? Тому що в них доволі маленька витрата, тому що вони занадто яскраво переливаються і тому що бренд часто анонсує нові відтінки та фініши, що не може не спонукати скупити просто абсолютно все! Також продукція не тестується на тваринах, а бренд працює офіційно та має усі сертифікати та документи.

Медіна, Агрус, Аквамарин, Самарканд, Татар-зілля,Фавн, Морський коник, Міраж, Яфіна.

Декілька прикладів використання.