Олівчик для губ від Lamel у в ідтінку 405
І чому я його так люблю
Бренд Lamel став одним і з найулюбленішим в моїй косметичці,круті олівці каяли для очей,шикарні кремові і пудрові румʼяна з великою палітрою кольорів на будь-який смак,і стійкі гелеві олівці,сьогодні якраз про них )
Олівці для губ стали невідʼємною складовою мого повсякденного макіяжу,в основному всі мої олівці нюдових кольорів і бюджетного сегменту
Найулюбленіший з них це гелевий олівчик від Lamel у 405 відтінку
Його вартість до 100 грн,якщо пощастить потрапити на знижку то можна придбати і за 50)
Відтінок має припилений рожевий,нейтрально-теплого підтону,назвати теплим цей колір не можу,та й холодним його не назвеш,щось середнє.
.
Багато хто жаліється що відтінок вибілює губи,частково це так,але дівчаткам у яких натуральний пігмент губ дуже світлий або практично відсутній - цей відтінок якраз зробить колір губ більш насиченим але при цьому натуральним.
Також помітила що цей відтінок візуально збільшує губи,як загалом будь який світлий відтінок
.
Працювати ним потрібно швидко,бо він дуже скоро застигає,і буде важко тушуватись,стійкість має класну,каву і обід з легкістю витримає)
Наноситься дуже легко,має мʼяку гелеву текстуру,яка не царапає і майже не сушить губи.
.
Мій олівчик добре точиться звичайною косметичною точилкою,але деякі жаліються що грифель при заточуванні за рахунок своєї мʼякості ламається,то тут є порада,потримати олівчик в холодильнику,так грифель стане більш щільнішим і заточування пройде без проблем)
Олівчик класний,буду повторювати ще не раз!)
Коментарі (0)