Malisa

Троянда, знову моя улюблена троянда! Тільки на цей раз - міцелярна вода

Троянда, знову моя улюблена троянда! Тільки на цей раз - міцелярна вода

Міцелярні водички від Garnier є прям дуже і дуже популярними. В мене були майже всі різновиди, але саме з трояндовою водою сподобалась найбільше.

Знаю, що є багато противників цього засобу саме від цього бренду і це через склад, але це засіб для демакіяжу, який обов'язково потрібно змивати. Тому не бачу нічого критичного, адже вже через півхвилини від засобу не залишиться і натяку на шкірі.

Троянда, знову моя улюблена троянда! Тільки на цей раз - міцелярна вода

Головний плюс - ціна. Особливо, якщо порівнювати з іншими брендами.

У цієї водички також громадним плюсом є аромат - дійсно присутній аромат троянди, не пудрової, не помадної, а косметичний і користуватись одне задоволення.

Якість демакіяжу - все, що може змити міцелярна вода, вона змиє.

Тобто не стійка косметика, не азіатські ВВ-креми, не суперстійкі губні помади - пара рухів і все повністю змивається.

А ось для того переліку треба використовувати гідрофільний бальзам, гідрофільну олію, або ж і двухфазну міцелярну воду, тобто все що в своєму складі має масло і може розчинити таку косметику.

Міцелярна вода це завжди перший етап в догляді за шкірою - далі вже йде улюблена пінка або гель.

Влітку також пробувала змивати сонцезахисний крем цією міцелярною водою (побачила такий лайфхак в соцмережах, коли сонцезахист змивали міцеляркою і це показували на УФ-камері). І знаєте - замітила, що коли перейшла з гідрофільної олії (хоча тут ще може бути камінь в огород Єлізавекки, бо їх гідрофілка мені не подобається) на змиття міцелярною водою - то на шкірі менше висипань саме влітку. Можливо, дійсно ця міцелярка краще змиває корейський сонцезахист.

Мені саме ця сподобалась, і можливо повторю покупку тільки вже великий флакончик.