DARIIAKOVACH

Дуже багато brown для брів (бонус для очей)

Дуже багато brown для брів (бонус для очей)

Брови-це моя стихія. Я обожнюю свої брови, обожнюю малювати їх, обожнюю все для брів. В кінці буде спойлер на наступний допис та бонус)

Також в кінці свотчі

Я вже мала туш від ламель, колись у них був дуже популярний продукт.

Я була однією з тих, кому сподобалась ця туш, просто я була терпляча і пристосувалась. Але вона справді була не стійка, мазалась та і натрапити на не суху консистенцію було важко)

Але Rimmel-це зовсім інший рівень. Насправді це видно і по кількості позитивних відгуків. Її не змити міцеляркою,водою,дощем (і навіть слиною😂). Треба дуже ретельно терти,щоб вона зникла.

При цьому вона дає гарну фіксацію АЛЕ не таку,як ми всі звикли бачити. Вона дає пухнасту фіксацію, живу,природню. У вас з нею не буде ефекту ламінування,волоски виглядатимуть природньо та зачісані так,як ви вкладете

По кольорах:

Лайт, медіум і дарк. У мене дарк. Я завжди беру найтемніші відтінки

Щіточка дуже зручна, маленька, на ній не багато продукту, але і не мало. Переборщити буде важко, але все ж акуратність не завадить.

Ну і зазначено, що містить живильний комплекс з чотирьох рослинних олій

Сама туш дуже маленька, її зручно брати з собою в спекотні і морозні подорожі. Вона замінить і гель, і олівець, і помадку. Триматимуться брови дуже і дуже довго. Як завжди я сплю з новими продуктами, прокинулась з ледь рухомими бровами, тож стійкість реально крута. Я аж злилась, що важко змити🙈

10/10

Чомусь я довго не знайомила вас з цим брендом, а дарма, бо він гідний уваги і ваших грошей 🤭

Відтінок холодний, дуже красивий, він твердий, але малювати ним легко

З іншого боку є щіточка

Мені він припав до душі, адже як для деревʼяного олівчика доволі стійкий. Ним можна зробити димчасті брови,чіткі і якщо гарно заточити навіть волоски зімітувати (але для останнього у мене є ще один продукт)

Олівчик дуже стильний і вартий уваги. А палітра кольорів точно порадує

У мене dark brown

9/10 тільки тому, що деревʼяний і хочеться трохи мʼякшого нанесення)

Колись на випускному мене візажист познайомила з таким продуктом, брови тримались як прибиті, але було два мінуси. Це був бренд рб і брови на ранок позеленіли, це особливість конкретно цього кольору.

Та ідея з маркером мене всеодно зацікавила, тож я довго шукала нормальні бренди

І ось знайшла. У відтінку dark brown

З нереально тоненьким кінчиком,маркер мрії. Його важко змити,він нікуди не повзе і головне,не зеленішає🤭

Можна робити чіткі яскраві брови,для яскравого макіяжу. Можна легко профарбувати волоски. І можливо ще як підводку, але я чесно не пробувала)

Тож йому я ставлю 10/10

Це автоматичний олівчик, який вже просто доживає віку. Також у відтінку dark brown

В ньому чудово все, окрім трохи каштанового відтінку (хочеться більше холодного) і швидкості завершення продукту) Але це автоматичний олівець,інакше тут не буде.

Він також не розмазується, зручний, тоненький,гарна щіточка. Малювати ним одне задоволення за лічені секунди готові брови

Йому я ставлю 8/10. Мінуси вже назвала) але для когось це плюси)

Я б могла окремо його показати,але хочеться вже все про 🤎 в один допис

Він дуже гарний, стійкий і вартий уваги. Не хочеться його навіть порівнювати з ламель чи іншими. Він по-своєму зачаровує

Красивий колір, сіро шоколадний

Коли наноситься ніби тане і малювати ним дуже легко, а змити дуже складно🥲

Єдине, що важко точити мені такі олівці)

10/10

Ось така підбірка сьогодні від мене, також якщо ще не бачили мою ранкову рутину, то біжіть сюди:

https://club.makeup.com.ua/looks/27174/

Ну і спойлер, як обіцяла) В наступному дописі, поділюсь враженнями про гель ln pro, який я всім хвалила. Вперше я купила його в 2021, чи змінились мої враження тепер?

P.S. Туш просто жахлива, найгірша в мейбелін про неї теж напишу скоро🥲

Обіймаю💌