Demchenko Alina

Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence

Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence

Makeup Club славиться своїми тестуваннями, даючи можливість протестувати нові та цікаві продукти та поділитися своїм враженням. На цей раз, мені пощастило опинитися в списку людей, які отримали на тестування набір від Loreal.

Боксик містить в собі :

  • Прямокутне дзеркало від BaByliss PRO. Зручний аксесуар, особливо для нашого клубу , бо постійно робити макіяж, краще з якісним та зручним дзеркалом. Гарний розмір, доволі легке дзеркало сірого кольору однозначно дуже потрібна штука, особливо під час фарбування.
  • Tangle Teezer Compact Styler Smooth and Shine. Маленька, компактна щітка, с захисною кришечкою стала приємним сюрпризом. Її дизайн спершу здався мені не дуже зручним, але виявився куди ергономічніше а ніж я думала. Щітка м'яка, легко розсісує моє коротке волосся, а завдяки кришиці - легко брати з собою у поїздку. Колір - немов калюжа бензину, переливається від рожево -фіолетового до золотого.
  • І авжеж 2 ФАРБИ L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes. Я вже мала змогу до цього познайомитись з цією фарбою. На цей раз я обрала колір 2U, що б надалі, перехід між рідним кольором волосся був куди м'якішим. В наборі до фарби входить : тюбік з крем-краскою без аміака , флакон аплікатор з проявляющім кремом, делікатний шампунь догляд після фарбування , флакон з маскою для волосся , перчатки та аплікатор у вигляді гребінця.
Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence
Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence
Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence
Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence
Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence
Волосся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence

Тут все доволі просто, особливо з інструкцією. Вміст крем фарби додається до емульсії , трошки потрясли і вуаля - все готово і можна почати фарбування.

Головним в фарбуванні є підготовка, то ж біля мене були перчатки, пакети та спонжі. Я знаю себе - обличчя моє та шия буде як завжди у фарбі.

Для себе я обрала аплікатор у вигляді розчіски. Таким чином мені легше без допомоги профарбувати коріння, акуратно розподіляючи фарбу. Мені здається, що це найзручніший спосіб, але кому як зручно.

По текстурі крем-фарба густа, має рудоватий відтінок. Емульсія ж - рідка, але не зовсім, з класичним білим відтінком. Нестерпного запаху як у крем-фарби так у емульсії немає. Це доволі комфортний аромат, доволі легкий, якщо порівнювати з багатьма фарбами , навіть без аміачними. Авжеж, якийсь трошки специфічний аромат присутній, але я на це навіть не звернула увагу, хоча через деякі проблеми зі здоров'єм - я дуууууже чутлива до подібних ароматів.

Процес нанесення фарби зайняв в мене десь 5-7 хвилин і це без сторонньої допомоги. Авжеж, якщо б мені хтось допоміг це занйяло плюс мінус стільки б часу, але не було б на затилку рудої пасми свого волосся)))

На мою довжину вистачило пів флакона, то ж я з радістю пофарбувала ще і бабусю

Після того, як просидівши з фарбою пів години, приходить час змивати. Зазвичай, я , як і багато інших, звикли що процес змивання фарби, передбачає лише горячу воду. Але тут було все не так. Після того, як я змила залишки фарби до майже прозорої води, я використала шампунь який шов у наборі І ПОТРІБНО ЙОГО НАНОСИТИ СПЕЦІАЛЬНО ОДРАЗУ ПІСЛЯ ЗМИВАННЯ ФАРБИ.

Шампунь йде у маленькій тубі, з ковпачком, який нажаль - не можливо закрутити. І це погано. Достатньо зовсім невеликої кількості засоба, що б вспінити і дуже гарно промити волосся. Я помітила, що після використання шампуню, вода стала наче фіолетова . А ось шкіра голови - чиста ) Та й на шиї і вухах, де було трохи фарби - все ідеально.

Шампунь має аромат зеленого яблука, приємну рідку текстуру, яка наче містить якийсь шимер, не інакше. Так чи інакше - він відрізняється від звичайних шампунів. Наче концентрат . Мені вистачило зовсім трохи, бабусі теж і в мене ще залишилось !!! Доречі якщо хтось знає, чи продається цей шампунь окремо - я була б дуже рада, якщо б ви написали )))

Чесно кажучи, я не завжди після фарби наношу маску чи бальзам, бо вже сама фарба - робить якісь дива з волоссям. Але тут нанесла і можу сказати гірше не стало )) Взагалі ця маска - мій фаворит . По перше засобу тут - 60мл. Це взагалі то огого і вистачить такого об'єму ще на декілька разів.

Ніжна, легка текстура середньої щільності, прекрасно та легко розподіляється по волоссю. Аромат має щось схоже з шампунем, але не таке насичене. Після використання цього засобу, волосся не втрачає об'єму, але вражає своїм блиском та гладкістю. Фотошоп у житті))) Ще з минулого разу, в мене залишився флакончик, який я з радістю використовую і тепер завдяки Мейкапу і Лореаль - в мене є ще.

Волосся як у принцеси замовляли ?

Саме так я відчуваю себе після використання фарби. Так як я вже користувалась до цього саме цією фарбою - для мене це не було дивом, а скоріш тим, що я знову очікувала побачити. І побачила )))

Волосся гладке, об'ємне. По відчуттям - наче воно ще стало густішим. Воно приємне на дотик, має здоровий блиск і зовнішій вигляд. У фарби нема якогось теплого або синього підтону. Виглядає доволі натурально.

Особливо це видно більш ближче до лінії росту волосся, де мене завжди турбували білі та руді волоски, які були надто короткими, що б акуратно пофарбувати, але надто довгими, що б видавати мій натуральний колір волосся.

Фарба робить акуратний перехід , дає максимально природній ефект.

З мінусів я можу назвати лиш те, що вона без аміачна, а для мене це означає, що вона буде змиватия. Кожен раз все більше і більше. З плюсів - не так буде помітен перехід.

Фарбою я дуже задоволена і рада, що в мене є ще одна, що б через 3-4 місяця повторити цей досвід.

Тут все просто : цей засіб легко перекрив сивину, подарувавши волоссю гарний зовнішіній вигляд. Воно ближчить, а коріння виглядає дуже природньо.

Воно м'яке на дотик, гладеньке, а перехід між старим кольором - зовсім не помітен.

Бабуся дуже задоволена таким виглядом , як і я таким результатом.

Краще за мене, можуть сказати лише фотографії, які легко підтвердять слова, які писала я вище.

Моя оцінка : 10/10

Оцінка бабусі : 100/10 )))