Вол осся як у Принцеси: #testmakeupclub #мійритуалкрасизexcellence
Зірки нарешті співпали так, що в мене є і вода гаряча, нема купи роботи і нарешті нормально себе почуваю, ТО Ж ТЕСТУЮ ФАРБУ ВІД ЛОРЕАЛЬ)))
Makeup Club славиться своїми тестуваннями, даючи можливість протестувати нові та цікаві продукти та поділитися своїм враженням. На цей раз, мені пощастило опинитися в списку людей, які отримали на тестування набір від Loreal.
Боксик містить в собі :
- Прямокутне дзеркало від BaByliss PRO. Зручний аксесуар, особливо для нашого клубу , бо постійно робити макіяж, краще з якісним та зручним дзеркалом. Гарний розмір, доволі легке дзеркало сірого кольору однозначно дуже потрібна штука, особливо під час фарбування.
- Tangle Teezer Compact Styler Smooth and Shine. Маленька, компактна щітка, с захисною кришечкою стала приємним сюрпризом. Її дизайн спершу здався мені не дуже зручним, але виявився куди ергономічніше а ніж я думала. Щітка м'яка, легко розсісує моє коротке волосся, а завдяки кришиці - легко брати з собою у поїздку. Колір - немов калюжа бензину, переливається від рожево -фіолетового до золотого.
- І авжеж 2 ФАРБИ L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes. Я вже мала змогу до цього познайомитись з цією фарбою. На цей раз я обрала колір 2U, що б надалі, перехід між рідним кольором волосся був куди м'якішим. В наборі до фарби входить : тюбік з крем-краскою без аміака , флакон аплікатор з проявляющім кремом, делікатний шампунь догляд після фарбування , флакон з маскою для волосся , перчатки та аплікатор у вигляді гребінця.
Етап перший : фарбування
Тут все доволі просто, особливо з інструкцією. Вміст крем фарби додається до емульсії , трошки потрясли і вуаля - все готово і можна почати фарбування.
Головним в фарбуванні є підготовка, то ж біля мене були перчатки, пакети та спонжі. Я знаю себе - обличчя моє та шия буде як завжди у фарбі.
Для себе я обрала аплікатор у вигляді розчіски. Таким чином мені легше без допомоги профарбувати коріння, акуратно розподіляючи фарбу. Мені здається, що це найзручніший спосіб, але кому як зручно.
По текстурі крем-фарба густа, має рудоватий відтінок. Емульсія ж - рідка, але не зовсім, з класичним білим відтінком. Нестерпного запаху як у крем-фарби так у емульсії немає. Це доволі комфортний аромат, доволі легкий, якщо порівнювати з багатьма фарбами , навіть без аміачними. Авжеж, якийсь трошки специфічний аромат присутній, але я на це навіть не звернула увагу, хоча через деякі проблеми зі здоров'єм - я дуууууже чутлива до подібних ароматів.
Процес нанесення фарби зайняв в мене десь 5-7 хвилин і це без сторонньої допомоги. Авжеж, якщо б мені хтось допоміг це занйяло плюс мінус стільки б часу, але не було б на затилку рудої пасми свого волосся)))
На мою довжину вистачило пів флакона, то ж я з радістю пофарбувала ще і бабусю