Superstay vinyl ink від Maybelline

Superstay vinyl ink від Maybelline

Ох,як же багато відгуків я чула про цю помаду і от нарешті і сама її придбала собі

У мене відтінок 35,це справжній нюд.Він не надто коричневий,не надто рожевий,я б назвала його універсальним.

Аромат у цієї помади такий,що хочеться з‘їсти .Пахне чимось солоденьким та смачненьким.

Пакування лаконічне,але стильне,особливо мені подобаються ці об‘ємно зроблені букви.Аплікатор зручний,я можу наносити цю помаду без допомоги додаткового пензлику.

Цікава текстура та щільність у цієї помади,вона може змінюватися.Якщо помаду не потрясти,а просто відкрити і нанести,то текстура невагома ,схожа на водичку,тоді вона наноситься дуже тоненьким шаром,дає менше щільності і в результаті колір теж менш яскравий.Тоді з такою щільністю навіть особливо і не помітні кордони нанесення помади.

Якщо ж потрясти-то можна отримати більш щільну кремову текстуру і більш темніший відтінок.

Після нанесення помада не застигає,адже вона вінілова ,тому фініш у неї такий як має бути у вінілових помад.Але вона не розтікається, комфортна ,проте вона липкувата і відпечатується звісно.Можна промокнути верхній липкий шар серветкою і буде менш нафарбований та більш матовий ефект .

Навіть не дивлячись на її текстуру,особисто на мені вона доволі стійко тримається (приблизно 4-5 годин) та навіть витримує перекус,що доволі непогано.Плюс до того,вона залишає тінт,і навіть коли вже сходить з вуст потроху,все одно відтінок легкий є.

Помада справді класна,по жодному з параметрів у мене немає нарікань ,тому рекомендую,особливо тим,хто не любить матові помади.