wowmom

Дівчата, це перлина серед хайлайтерів! Неймовірне сяяння і шикарний склад. Я в захваті!

Дівчата, це перлина серед хайлайтерів! Неймовірне сяяння і шикарний склад. Я в захваті!

Привіт, красуні!

Хочу вам зізнатися - що я жертва реклами! Я дуже часто купую розрекламовані, хайпові, популярні засоби, про які всі говорять, щоб зрозуміти, чим же вони такі круті.

Але є в мене одне хоббі... Я обожнюю знайомитися з невідомими брендами, і знаходити у них косметичні перлини. Так сталося і цього разу.

Я не скажу, що бренд Claresa якийсь сильно невідомий, бо про нього я дізналася у наших блогерів на Ютубі, але, про нього точно незаслужено мало говорять.

Сьогодні я хочу вам показати такий хайлайтер, який настільки класний, шикарний і бомбічний, а ще й непристойно дешевий, що в мене просто немає слів.

Знайомтеся, Claresa Shine of Mine Highlighter.

Дівчата, це перлина серед хайлайтерів! Неймовірне сяяння і шикарний склад. Я в захваті!

По-перше, тут дуже класний склад, адже хайлайтер не містить тальку. Веганська формула, якщо для вас це важливо, це також супер.

По-друге, 8 грам - вистачить на все життя вам, вашим дітям, і онукам. Його можна наносити не тільки на обличчя, а й на тіло, що я і планую робити цим літом.

В мене віддінок 11 More Champagne, і, О, Боже, який це красивий віддінок. Ванільний, з легкою золотинкою - ну все як я люблю.

Білосніжкам, напевно, цей віддінок не підійде, бо буде помітна кольорова база, але в палітрі є ще класні кольори - і світліші, і темніші, так що ви точно знайдете свій варіант.

Як жі він красиво відблискує на сонечку, не передати словами!

Хайлайтер не містить крупних блискіток, і його можна ідеально заполірувати в шкіру. При бажанні, вас буде видно з космосу, але його можна нанести максимально делікатно.

Упаковка виконана зі звичайного пластику, з сіфтером-дозатором. Звичайно, це не супер дорогий дизайн, але те, що знаходиться всередині, точно вартує більше, ніж за нього просять.

Наношу я його дуже маленькими дозами, адже якщо занадто багато набрати продукту на пензель, одразу вийде ефект "бабам". Я не очікувала від нього такого!

Але це мені подобається, адже хайлайтер максимально варіативний в нанесенні. А якщо трошки змочити пензлик фіксатором, і набрати хайлайтер, всі, хто будуть на вас дивитися, осліпнуть від шаленого сяяння.

Текстуру шкіри не сильно підкреслює, але найголовніше, що він не лежить поверх шкіри, як це можуть робити дешеві хайлайтери.
В житті це виглядає дуже красиво, особливо при сонячному світлі або штучному освітленні.

Стійкість також не підвела, бо з самого ранку до вечора, Claresa Shine of Mine Highlighter знаходиться на моєму обличчі у незмінному вигляді.

Дівчатка, якщо шукаєте класний хайлайтер - придивіться до Claresa, бо це щось неймовірне.

Дякую за увагу 😘