Missmili

Гідроколоїдні патчі від прищів Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore AC-Guard Spot Patch

Гідроколоїдні патчі від прищів  Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore AC-Guard Spot Patch

Зараз мене турбують прищі не так часто як було раніше ,але періодично перед «цими» днями може вискочити один-два прищика ,і як SOS-засіб я використовую всім відомі патчі від Elizavecca в червоній упаковці,ці патчі мене повністю влаштовують-вони якісні і дієві.

Побачила,що Elizavecca створила новинку гідроколоїдні патчі від прищів,але відгуків на них майже не було,тому вирішила на свій страх і ризик протестувати їх.

Вартість-трохи дорожча за червоні,я купувала за ~150 грн

Пакування дуже миле,на картинці всім відома свинка яка бореться з запаленням.

Гідроколоїдні патчі від прищів  Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore AC-Guard Spot Patch

Патчі обіцяють зменшити покрасніння і запалення,витягнути з пор забруднення і гній,а також зменшує вірогідність появи рубців.

Патч рекомендується наносити на суху чисту шкіру,на запалення,найкраще на всю ніч.

В упаковці три пластини патчів,36 штук,і що несподівано-щипчіки для зручного і гігієнічного відклеювання патчів.

Патчі всі однакової форми(у патчів в червоній коробці самі патчі різного розміру) вони супер тоненькі,і на дотик як звичайна плівка.

Я їх наносила на ніч,на суху очищену шкіру,прищик трохи піддавила і обробила спиртом,зверху наклеїла патч.

Він настільки тоненький порівняно з червоними патчами,що його майже не видно на шкірі.Тримаються добре,на ранок залишився на місці.

По ефекту::::

Його немає,абсолютно.Цей патч зовсім не вбирає в себе рідину і не знімає припухлість,вигляд прищика ніяким чином не змінився,і сам патч на вигляд залишився таким який був.

Чесно кажучи по назві гідроколоїдні патчі,я очікувала щось не звичайне,що буде ще краще витягувати запалення і можливо діяти швидше,але ні,патчі виявились повним розчаруванням,вони абсолютно не дієві і ніяким чином на запалення не повпливали.

Якщо купувати,то тільки в червоній упаковці!