Євгенія 👩

Патчі з якими щось пішло не так.

Патчі з якими щось пішло не так.
Патчі з якими щось пішло не так.
Патчі з якими щось пішло не так.
Патчі з якими щось пішло не так.
Патчі з якими щось пішло не так.
Патчі з якими щось пішло не так.

Всім привіт✌️

Я продовжую копирсатися у подарунковому наборі від Talika та на це раз вирішила потестувати біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей.

Перед тим як розпочати більш детально розповідати про досвід використання патчів, хочу сказати, що моя область навколо очей досить проблемна. Я володарка дуже помітних синців, набряклості та іноді мішків. Причина всередині, і не обійшлося без генетики). Тому, ніколи не чекаю від патчів якогось супер-ефекту. У мене досить банальні і не дуже завищені очікування:

  • Легке зволоження.
  • Хоча б мінімальне освітлення.
  • Щоб знімали набряклість, але це прям в ідеалі)

Тепер розповідаю чи впоралася Talika з моїми вимогами👇

Патчі представлені у мініатюрному, герметичному саше-пакеті. Дизайн симпатичний, щось у стилі косметологічних картинок для глянсових журналів).

По краях пакета є спеціальні насічки, за якими легко надірвати упаковку та витягти патчі.

Кількість: 2 шт., на один раз використання. Бренд також пропонує упаковки з 30 патчами, але ціна на них – космос і що найголовніше – ефект абсолютно не відповідає такій ціні.

Йдеться про склад есенції, а не про матеріал самих патчів. На сайті не представлений склад, тому додаю його повністю:

Aqua (Water / Eau), Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Lactobacillus / Nelumbo Nucifera Seed Ferment Filtrate, Lactobacillus / Soybean Ferment Extract, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Luffa Cylindrica Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract

Загалом, склад містить зволожуючі, заспокійливі і антиоксидантні складові, які можуть бути корисними для шкіри під очима. Однак, нічого надприродного в ньому немає, ну правда).

  • В упаковці було два патчі: кожен із них між двома підкладками. Одна підкладка - щільна та плівкова, друга - тонка та напівпозора. Підкладки запобігають склеюванню патчів між собою.
  • Есенції в пакетику було небагато, але при цьому патчі були помітно вологими. Есенція - гелева, середньої щільності, злегка липкувата. Аромат легкий, косметичний практично не відчувається.

  • Патчі виконані з біоцелюлози. Біоцелюлоза - це натуральний полімерний матеріал, який утворюється шляхом ферментації водоростей.
  • На дотик вони дуже схожі на класичні гелеві патчі, тільки тонші. Вони мають дуже міцну та гладку текстуру, добре розтягуються, але розірвати їх неможливо. Вони м'які, еластичні і що цікаво - прохолодні.
  • За розміром патчі досить великі, добре прилягають до всієї області під очима. За формою симетричні, тому немає ніякої різниці, якою стороною їх наносити.
  • Патчі досить проблемно знімаються з підкладок, я дуже намагалася вийняти їх акуратно, але невдача ... по краях вони пом'ялися і на жаль, на обличчі не розгладилися(.
  • На шкіру патч наноситься легко і моментально прилягає до неї, як друга шкіра, я б навіть сказала, що приклеюється намертво. Це заважається рівномірно розподілити патч і поправити його, якщо це потрібно. Намагаєшся це зробити, а він ще більше мнеться(.
  • Коротше кажучи, нанесла з горем навпіл, розподілила і пішла чекати на ефект - 15 хвилин)
  • Через кілька секунд після нанесення відчувається легкий ефект охолодження та свіжості, дуже приємний. Цей ефект тривав близько 5-7 хвилин.
  • Через хвилин 10 я почала відчувати, що шкіра стягується і це дуже некомфортні відчуття. Пішла дивитися у дзеркало, а патч практично повністю висох, ще більше приклеївся до шкіри і почав зморщуватися разом зі шкірою.
  • Довелося терміново знімати їх, не чекаючи 15 хвилин, про які говорив виробник.
  • Знімалися патчі з дискомфортом, щось на кшталт скотчу). Шкіра під очима була сухою, сильно "пом'ятою" та зморщеною.

У результаті, я так і не зрозуміла, в чому була причина. Швидше за все я просто перетримала патчі на шкірі (хоча я тримала їх 10 хвилин, а виробник пише, що треба тримати 15-20 хвилин)... Коротше кажучи, якась загадка.

Я вже хотіла писати, що патчі не дали ніякого ефекту, але коли робила колаж "до" та "після", побачила, що вони трохи освітлили шкіру).

Крім цього, вони давали дуже приємний ефект охолодження та свіжості.

Більше ніякого позитивного ефекту від їх використання я не отримала, швидше - отримала негативний ефект).

У результаті, патчі мені не сподобалися, я б не купила їх повторно)

Дякую за увагу💕