ksnklb

Доглядова частина подарунокового боксу

Доглядова частина подарунокового боксу

Час релаксу, час писати про масочки ✨️.
Для початку хочу подякувати команді MUC за такий чудовий набір, який здатний покращити стан шкіри після важкого тижня.
Одразу хочу погодитись з дівчатами, що так, класно, але дорого. Для частого використання не кожна може собі дозволити ці масочки, особливо якщо врахувати, що вони одноразові.
Та як для подарунку, цей набір дуже класний варіант, тому плюс одна ідея 😉.

Доглядова частина подарунокового боксу
Доглядова частина подарунокового боксу

Пакет з маскою дуже цупкий, відкрити одразу мені не вийшло, довелось брати ножиці. Усе в кольорах бренду, інформація на пакеті іноземною мовою.
Коли відкриваємо пакет, всередині бачимо чорну маску і кілька бульбашок.
Лекало чорне, дуже якісне, цупке, не скрипить, грубе.
Вже коли я почала накладати, на масці почали утворюватись бульбашки, та це лише початок 😉.
Лекало виявилось мені зручним, якраз покрило усе обличчя. Підлаштувати його вийшло легко, та воно досить слизьке, тому з ним краще лягти.
Мені спочатку було чути резиною, потім звикла.
Тримати потрібно 10 хвилин.
За цей час бульбашок буде дуже багато, чути як вони утворюються та лопають. А також це відчувається і на обличчі приємним пощипуванням.
Під маскою можна відчути легке тепло та зволоження.
Коли зняти маску, на ній досі будуть утворюватись бульбашки, і на обличчі вони ще залишатимуться.
При змитті вже можна відчути яке обличчя гладеньке.
І так, після маски обличчя гладеньке, чисте, тон рівний, пори виглядають набагато краще, звужені на скільки можливо та навіть трохи очищені.
Дія маски безперечно пішла на очищення та тонізацію навіть. Та якщо довго не наносити звичні етапи догляду, то з'явиться невелике стягнення. Тому після маски потрібно обов'язково нанести принаймні крем для того, щоб вона буде максимально задоволена.

Склад:
Розбору складу не буде, щоб не зробити допис аж надто великим, та у складі є ПАР, багато консервантів та навіть силікон, зволожувачів мало. У складі є два компоненти, які не до кінця вивчені. Особливо може занепокоїти Гліоксаль, який діє шляхом утворення формальдегіду в косметичних продуктах. Тому алергіки, обережно.

Aqua (water / eau), glycerin, cocamidopropyl betaine, dipropylene glycol, disiloxane, methyl perfluorobutyl ether, methyl perfluoroisobutyl ether, sodium cocoyl apple amino acids, phenoxyethanol, sodium chloride, hexylene glycol, ethylhexylglycerin, hydroxyethylcellulose, perfume (fragrance), disodium edodium , tetrasodium edta, butylene glycol, sodium nitrate, oryza sativa (rice) extract, vitis vinifera (grape) fruit extract, glyoxal, morus alba fruit extract, solanum melongena (eggplant) fruit extract, 1,2-hexanediol, ethyl hexanediol, saccharomyces / rice ferment filtrate, camellia sinensis leaf extract, castanea crenata (chestnut) shell extract, diospyros kaki fruit extract.

Пакет з маскою також цупкий, але цього разу відкрила сама. Надписи також іноземною мовою, можна лише з певних знаків щось зрозуміти. Пакет у кольорах бренду.
Всередині маска, яка у білій емульсії, нагадує рідкий крем, їх тут не багато.
Лекало маски чомусь мені нагадало за відчуттями якись латекс чи тонку резину 🫣. Гладеньке, слизьке, важке. Захисту тут достатньо, є плівка на цій масці, і основа – це все потрібно зняти.
Маска прозора, не тканинна.
Лекало мені було дивне, широке.
Аромат доволі яскравий спочатку, але на обличчі не відчувається, нагадує суміш олійок.
Оскільки коли почала накладати маску, дещо зіпсувало мені настрій, то і наклала як наклалась. Ну і плюс вона наче липне своєю важкістю до обличчя, але при цьому вона може трішки зміститись вниз, якщо рухатись. Тому краще прилягти на період тримання маски, а тримала я їх 20 хвилин.
За цей час всередині відчувалось зволоження та вага маски, яка на відчуття дуже навіть приємна. Після накладання вона вже краще підлаштовується під контур обличчя та наче прилипає, це справді приємні відчуття.
Знявши маску, побачила що вона вже суха, а на обличчі залишилось трохи есенції, яка вбирається, але можливо для моєї шкіри вона заважка, залишила липкість, тому довелось вмиватись.
Після вмивання я побачила, що моя шкіра зволожена, світла, тон рівний, навіть деякі почервоніння були освітлені і "присіли". На дотик шкіра також дуже ніжна та приємна.
Тут можна сказати, що мої думки розділились: бо такий ефект на моїй шкірі можуть дати і тканинні маски, та комфортні відчуття від такого лекала мене просто вразили.

Склад:
Склад вприцнипі нормальний: є зволожувачі, різні екстракти, та тут ж можна побачити і Alcohol в середині списку.

Aqua (water / eau), butylene glycol, glycerin, dicaprylyl carbonate, bambusa textilis stem extract, citrus grandis (grapefruit) seed extract, pinus palustris leaf extract, saccharide isomerate, polyacrylate-13, polyisobutene, caprylyl glycol, alcohol, chamomilla recutita ( matricaria) flower extract, ethylhexylglycerin, parfum (fragrance), phenoxyethanol, 1,2-hexanediol, polysorbate 20, sorbitan isostearate, sodium hyaluronate, achillea millefolium extract, arnica montana flower extract, artemisia absinthium extract, gentiana lutea root extract, citric acid, sodium citrate, tocopherol, disodium edta, limonene, linalool.

Пачка з-під патчів схожа на інші, усе в одному стилі, надписи на іноземній мові. Всередині патчі також мають захисні оболонки з обох боків, їх потрібно зняти, просочені прозорою рідиною.
За відчуттями вони схожі на маску для обличчя, теж з ефектом "другої шкіри". Напівпрозорі, білі, аромат не відчувається на обличчі, але трішки різкий.
Розмір оптимальний, їх доволі легко прилаштувати на потрібній зоні. Вони прилипають, але порухати у перші хвилини можна.
А потім вони сильніше прилипають, але якщо сидіти чи ходити, можуть трішки "плисти" вниз, але не сильно.
На обличчі відчуваються нормально, трішки давлять, відчувається зволоження, легка свіжість.
Тримала 25 хвилин.
Знімаються легко, після цього зона не липка, я лише трішки зняла залишки емульсії і все.
Ця зона у мене не проблемна, тому бачу зволоження, воно і відчутне та освітлення, а також все ж зник ранковий набряк.
З мінусів, патчі дуже прилипають до зони навколо очей, а вона дуже ніжна і після того, як зняла, відчула буквально полегшення. Тому можу сказати, що принаймні для моєї зони біля очей, патчі важкі.

Склад:
Склад гарний, багатий різними зволожуючими та заспокійливими компонентами.

Aqua (Water / Eau), Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Lactobacillus / Nelumbo Nucifera Seed Ferment Filtrate, Lactobacillus / Soybean Ferment Extract, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Luffa Cylindrica Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract