ksnklb

Які кольори приховані у наборі №2

Які кольори приховані у наборі №2

Багато-багато свотчів 👄.
Одразу вибачаюсь за нерівність нанесення на губосвотчах, адже пензлик для мене щось нове. Дівчата, як вам це вдається?
І так, нарешті з'явилось сонце і у мене час переробити усі свотчі на пробники Pudra Cosmetics Lipstick і викласти свої думки.

Які кольори приховані у наборі №2
Які кольори приховані у наборі №2

Думаю, вже всі знають, що Pudra Cosmetics це український бренд доволі стильної на вигляд косметики.
Тільки подивіться на це пакування, воно справді вартує уваги: пробники прийшли у конвертику, класний надпис, приємні кольори. Всередині нас чекає 4 відтінки: 06, 24, 08, 11 та пензлик. З іншого боку пробники заклеяні дуже надійно, я вже трішки забруднила цю наклейку.
Пензлик у мене зі старту прийшов із одним довгим ворсом, що вприцнипі легко зрізати.

Аромат у помад приємний, косметично-солодкий.
Фініш більш сатиновий, звичний для звичайних помад. Далі по свотчах на губах ви зможете побачити, що кожен відтінок при різному світлі має трішки інший вигляд, та це ще не все. Тут я хочу згадати слова @alena.rosee , що відтінки цих помад ще залежать від пігментації губ. Бо якщо нанести тонкий шар, то вони взагалі нагадували тінти. Вони не утворюють білих рисок, але мають шанс скотитись з часом. Не підкреслюють недосконалості, але і не маскують їх.
А от виробник ще обіцяє зволоження, живлення, захист від сонячних променів та стійкість.
Якщо заглянути у склад, фотографію якого я закріпила, то певний захист буде, але мінімальний, те ж саме і з живленням, тому перед такими засобами краще зволожувати губи. Хоча ця помада і не забивалась мені у складки та не сушила губи.
А от стійкість у неї дуже стандартна: легко стирається, тому час від часу потрібно поновлювати, перекус може пережити, якщо дуже обережно їсти.

І знову ж, пензликом я не вмію наносити помаду, тому свотчі будуть не дуже гарні, зате можна бути побачити відтінки під різним світлом, а саме: денне світло, у тіні, світло лампи та світло дзеркала.

Виробник назвав його чайною трояндою, але на моїх губах немає натяку на рожевий.
Нюдовий відтінок з теплим підтоном, як свої губи, але краще 😉. Буде сходити з губ непомітно.

Виробник назвав його ліловим, та на моїх губах це рожевий з легким холодним фіолетовим натяком.
У цього відтінку найсильніша пігментація з набору №2.

От я "сподобався" мені цей відтінок, так я його і нанесла. Насправді, його справді було складно нанести через те, що він у дзеркалі здавався світлішим, і лише на фото я побачила стільки "ляпів". При кожному світлі він дуже різний, десь кораловий, і в житті я справді бачу легкий корал, але є і 2 відтінка рожевих, і навіть цегляний! А ще він досить яскравий і віддає таким "неоном", зовсім не моє.

Вже уявляю думки людей, які мають набір №2: "Чому два відтінка коралових". Принаймні я так подумала, бо на мені вони схожі, хоча цей чемніший при нанесенні і на губах має гарний відтінок, який при різному освітленні не міняється. 11 мені сподобався: нам пообіцяли корал і є кораловий, він досить яскравий, але не такий неоновий, як 08.

Ці помади стандартні у носінні, як для звичайних бюджетних помад, мають приємний фініш та не сушать губи. Є хороший вибір відтінків, а от як вони будуть проявлятись на губах, це вже питання 🤷🏻‍♀️.

Там на сайті досі діє акція, де при покупці продукції від Pudra, можна обрати один з наборів пробників, тому якщо ви хотіли ознайомитись з брендом, то саме час! Такий набір справді класний і зручний, щоб ознайомитись з відтінками та навіть встигнути трішки їх поносити, а гарний дизайн може підняти настрій 😉.