Beautiful land💞

Серветки вологі Naturelle Classic

Серветки вологі Naturelle Classic

Усім привіт, хочу розповісти про вологі серветки. Частко користуюсь різними фірмами і одного разу не помітивши взяла рандомно пачку не прочитавши про неї нічого. Для мене було просто шалене здивування коли відкрила пачку і бачу чорне щось, не докепавши відразу почала нюхати та придивлятись що це, а ще я не була в контактних лінзах спочатку. Оговтавшись зрозуміла що це незвичайні білі, а чорні серветки, навіть не зрозуміла чому таке здивування, все таки 21 вік на дворі.

Серветки вологі Naturelle Classic

/Пачечка на 120 серветок

/Клапан легко відчиняються за зачиняється, але щільно прилягає що дає не пересихання серветок

/Мають приємний аромат, але мені здався більш на щось з чоловічої теми, тобто пахне неквіточками чи просто свіжостью, а чоловічим як дезодорантом чи парфумами ароматом, хоча на упаковці не вказано стать, можливо це лише мої якісь "цікаві" спостереження, лише написано свіжа м'ята якщо я правильно переводила з англійської мови

/Серветки не розлазяться, щільні

/Достатньо зволожені, трохи навіть мильні

/Алергічних та побічних реакцій не спостерігалось

/Добре зволожують шкіру та прибирають бруд.

/Шкіра не пересихає, не стягується відчуває себе приємно як від звичайної води.

/Аромат на деякий час залишається на шкірі потім вивітрюється що і не чутно його

/Самі по собі серветки мякенькі, приємні на дотик, також не залишають ворси

/Оригінальні за кольором, було б прикольно такі рожеві знайти або пурпурного кольору це було це цікавіше, чи зовсім з блискітками які не залишаються на шкірі, а лише знаходяться на серветках (шуткую, думаю ще таких нема, якщо хтось знає що є, я буду рада на таке подивитись)

З головним завданням серветки справляються, зволожують збирають бруд. Лише аромат може комусь не сподобатись, але це все індивідуально.

Ще такий лайфхак як зробити щоб серветки були більш вологими. У мене часто на прикинці використання завжди серветки більш вологі ніж на початку, тому я завжди кладу пачку клапаном то в низ то в верх, для рівномірного розподілу рідини щоб вона не зтікала в одну сторону. Але за цими серветками я не спостерігала що треба робити такі маніпуляції, кожна серветочка тримає рідину поки не візьму її.

Отже киці дякую що читаєте, гарної вам ночі😘