MERMADE

Патчі. Всі ТАК та НІ

Патчі. Всі ТАК та НІ

☑️ ТАК - використовуємо патчі правильно

По-перше, патчі наносяться на очищену підготовлену шкіру. Тримати їх потрібно не більше 15 хвилин. Не потрібно бігати та виконувати усю хатню роботу під час процедури, краще прилягти та розслабитись, насолодитись цією маленькою перервою. Знімати патчі правильно від очей до скроні, тобто, вздовж масажних ліній - зон найменшого розтягування шкіри, щоб не нашкодити тонкій шкірі навколо очей. На завершення, нанести крем для шкіри навколо очей, адже патчі це лише додатковий догляд, що представляє собою гідрогель та сироватку, що допомагають посилити дію основного догляду та зберегти вологу.

☑️ ТАК - патчі можна використовувати для зменшення глибинних зморшок не тільки під очима

За формою патчів зрозуміло, що це про використання під очима. Однак патчі можна застосовувати щей на будь-якій частині обличчя, шиї чи декольте. На носогубних складках, на губах, на лобі, на щоках, на зонах із особливо сухою шкірою. Якщо раптом у вас з’явилися сумніви - просто згадайте, що маски з гідрогеля на все обличчя робляться з того ж матеріалу і накладають їх також на шию.

☑️ ТАК - зберігати патчі у холодильнику

В холодильнику чи при кімнатній температурі? Тут немає правильної та неправильної відповіді, і технічно це не помилка (крім патчів з вітаміном С, який при високій температурі руйнується). Але ж, як перевага, патчі з холодильника знімають набряки просто моментально і набагато краще, ніж патчі кімнатної температури. Справа тут не в патчах, а в їх температурі. Сироватка патчів зберігається набагато довше саме при низьких температурах і випаровується у теплі. А ще це найкраще рішення для тих дівчат, які використовують патчі епізодично, а не регулярно.

🚫 НІ - залишати гідрогелеві патчі на шкірі на ніч

Чому це не найкраща ідея? Патчі – це гідрогель. Гідрогель має цікаву властивість: він активно віддає вологу шкірі, але коли вичерпує свій ресурс і висихає – починає забирати цю вологу зі шкіри. Приблизний термін придатності патча, який вже на шкірі – хвилин 15-20. Гладенька шкіра під патчем, коли ви його знімаєте після ночі - це ні що інше, як "розгладження під пресом". Щоб не нашкодити ніжній шкірі під очима, дотримуйтесь рекомендацій виробника і не перетримуйте патчі.

🚫 НІ - втечі патчів

Якщо патчі сповзають - це ознака надлишку сироватки, щоб вони краще трималися, можна перед нанесенням пари патчів зняти з них надлишки есенції об бортик баночки або лопаткою. Зайву рідину можна нанести на обличчя, шию або інші зони для додаткового зволоження.

🚫 НІ - повторне використання патчів

Багато хто охоче вірить у те, що можна заощадити використовуючи патч повторно. Для цього потрібно його відкласти в окрему форму, залити тонером або сироваткою (а то й зовсім повернути в рідну пакування до нових патчів). Проблема в тому, що після використання патч вже віддав вам майже всю вологу, і нова йому не допоможе. Побувавши у вас на обличчі, познайомившись з іншими доглядовими засобами, повітрям та мікрофлорою вашої шкіри - на патчі може зародитися “нове життя”, і вам від нього користі не буде ніякої. Ще повторне використання може спричинити подразнення та висип. Тому не треба експериментувати над власною шкірою, потримали зазначений час і в смітник, не економте на собі.