O’Ostah

Чи можна отримати швидкий та стійкий манікюр за 60 грн?

Чи можна отримати швидкий та стійкий манікюр за 60 грн?
Чи можна отримати швидкий та стійкий манікюр за 60 грн?

Не знаю як ви, а я роками не могла знайти ідеальну сушку для лаків. Якщо вона прискорює висихання, то впливає на стійкість маніку. Чи полосить, стягує покриття. Або ж зовсім не працює. Аж ось я натрапила на топ+сушку в одному флаконі від невідомого (для мене) бренду Quiss. Настільки вдалої покупки не було вже давно, тож не можу не поділитись із вами, красуні.

Я обожнюю гелеве покриття, але вже декілька років утримуюсь від нього (економія, брак часу, відносно рівні руки, які дозволяють робити манікюр вдома). Якщо і покриваю нігтики, то тільки нюдом. Але ж ви знаєте, що навіть напівпрозорі лаки можуть сохнути годину, а відшаровуватись вже після першого миття посуду. Тож фарбувати-стирати-фарбувати кожні два-три дні - то моя історія.

  1. відрізняється властивістю миттєво сохнути і надавати нігтикам блиск;
  2. надає захисний вплив, оберігаючи нігтьові пластини від негативних зовнішніх факторів;
  3. можна застосовувати в поєднанні з будь-якими лаками;
  4. закріплювачу вдається посилити сяйво покриття, а при повторному нанесенні — відновити колишню інтенсивність.

1. Миттєво закриплювач не висихає, але вже за 30 секунд добре схоплюється. Для повної сушки достатньо 15-30 хвилин, в залежності від якості лаку та нанесення шарів.

2. Захисний вплив дійсно є. На фото манікюр, якому 9 днів!!! Так, є невеличкі сколи, виглядає неохайно, але покриття ціле. І так, я прибираю та мию посуд без руковичок.

3. Не з усіма лаками поєднується добре. Точніше, якщо лак поганий, то його не врятує жоден закріплювач. Із покриттям від Colour Intense я попрощалась на наступний день. Не рекомендую!

4. Посилює блиск - не те слово! Ось такий вигляд має свіженький манікюр зі звичайнісіньким лаком з масмаркету. А щодо повторного нанесення - дійсно можна освіжити нюдовий манікюр у будь-який час, якщо справи не дозволяють зробити новий.