𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Консилер від Maybelline Fit me у відтінку #05

Консилер від Maybelline Fit me у відтінку #05
Консилер від Maybelline Fit me у відтінку #05
Консилер від Maybelline Fit me у відтінку #05
Консилер від Maybelline Fit me у відтінку #05

Консилер - невід'ємна частина мого макіяжу. На разі в мене їх три , одже можу трохи порівняти між собою. Всі консилери у мене в самих світлих відтінках, бо маю світлу шкіру. І серед цієї трійки Maybelline все ж таки найсвітліший.

Консилер від Maybelline Fit me у відтінку #05

Пакування консилера Fit me достатньо просте, але формат для мене зручний і практичний. Аплікатор акуратний, набирає на себе невелику кількість продукту. Спонж- подушечка м'яка.

Відтінок консилера мені підійшов ідеально, він актуальний для всіх світлошкірих.
Вираженого запаху засіб не має. По текстурі легкий і трошки менш щільний в порівнянні з іншими; не густий, консистенція оптимальна.

Зазвичай я розподіляю його пензликом. Після нанесення на шкіру цей консилер достатньо швидко фіксується і потребує швидших маневрів. Якщо з іншими після точкового нанесення, перед самим розподіленням я можу трохи почекати, то з цим працюю одразу.

Виражених синців під очима я не маю, але є всілякі мілкі недоліки, які хочеться приховати. Це і почервоніння і ефект недосипання, від чого шкіра виглядає тьмяною...

Консилер наноситься тонким і рівномірним шаром, швидко вбирається, дає легкий освітлювальний ефект. Він не окислюється, відчувається комфортно, шкіру не сушить. Мені сподобалась його поведінка на шкірі. Засіб не провалюється в пори і не збирається в складочках. Після нанесення можливо через декілька хвилин і можна спостерігати зовсім незначне його западання в складках, але якщо поправити, то надалі все ок. Зморшки він не підкреслює, тому для зрілої шкіри це прекрасний варіант, який не додасть зайвого віку. З тональним засобом конфлікту не створює, на протязі дня веде себе гідно і стійко.

Вище на фото - зліва "До" і справа "Після"

Степінь маскування у нього середня, виражені недоліки він повністю не перекриє, бо по текстурі легкий і не щільний. Фініш після сатиновий, шкіра з ним наче трохи підсвічена, її тон більш рівний і ця зона виглядає значне свіжішою і відпочившою. Результат мене в принципі влаштовує і якщо порівнювати з іншими, то мабуть Maybelline серед всіх зайняв би перше місце.

Суттєвих недоліків я не виявила, щоб за щось конкретно скаржитись на цей консилер. Із відносно бюджетних - це дуже вдалий на мій погляд варіант, який вартий уваги.