alena.rosee

Eilish No 2 від Billie Eilish

Eilish No 2 від Billie Eilish

Повертаюсь до парфумерних дописів, бо навіть я сама за ними скучила🖤

Хочі мій новий формат мабуть буду робити трошечки коротшими, можливо не всім подобаються лонгріди 🤭

Таккксс... Сьогодні в полі зору відносно новий аромат від відомої багатьом співачки Біллі Айліш.

Одразу напишу, що я не фанат її, відношусь нейтрально, тоюто писати відгук "Вау які парфуми" лиш через вподобання точно не буду, також не дуже люблю першу версію в золотому флаконі, для мен етой аромат Ту мач який солодко-ванільний.

Про флакон:

Флакон нового аромату виглядає подібно до золотого, але це чорно-сріблясний монумент.

Якщо золотий виглядає гламурно, то цей нагадує гранітні памятники.

Бутильок важкий , може бути украсою столика чи якоїсь тумбочки.

Розпилення у спрея рясне, але мяке.

Парфумер Steve DeMercado, він створив і перший аромат в золотому флаконі. Інші роботи парфумера в основному селебріті-аромати та аромати масс-маркету, але серед них є перлина , це Fansy Night Джессікі Сімпсон, аромат який коштує дешево, а звучить дуже цікаво , памятаю як був на нього ажиотаж, це земляні та мокрі пачулі на мох-базі, досить темний запах, схож на бутікову Шанель Коромандель, але без лакових деревяних шкафчиків.

Піраміда аромата:

Верхні ноти: Бергамот і Цвіт Яблуні;

ноти серця: Чорний Перець, Папірус і Мак;

ноти бази: Пало Санто, Чорне Дерево і Ваніль.

При першому пшику - це димний ладан та сухий папірус, бо у ноти папіруса є характерна нотка . Тут можна згадати Тезорі Єгипет.

З першого розпилення зрозуміло - це щось не дуже схоже на зірковий парфум, щось що нагадує нішу, але в найлегшій її формуліровці.

Аромат монотонить.

Немає старту, як такового, одразу Чорний дим та Тліючі пахощі. Так, це дійсно палочка Пало Санто, я люблю цей запах, але палочка без вогню пахне по одному (більш бальзамічно) , а її дим по-іншому, то ж тут чорний дим палочки Пало Санто розбавлений Бергамотом.

Бергамот може давати трошки чоловічу нотку, але цей запах все ж 100% унісекс.

Вже в базі через деякий час можна почути відголоски тієї самої ванільки, із золотого флакончика, але тут ваніль досить соромязлива і ніяк не домінує.

Можно десь розгледіти Уд та Ладан, але вони більш фантомні, то є, то нема.

Чекати скільки протримається аромат я не стала, змила через деякий час, бо на черзі були інші цікаві аромати, але стійкість непогана.

Шлейф помірний.

Асоціації

Аромат атмосферний.

Одразу згадуються медитації з запаленою паличкою Пало санто, якісь інста-відео з тарологами-нумерологами, відділ езотеричного магазину, але без багатсва ароматів.

Тобто ви у відділі палочок і нічого більше, а десь поруч на столі тліє ще палочка.

Аромат не дуже яскравий, раз така тематика, хотілось би більше бальзамічних тон, удових нот, того ж ладану, щоб придати якісь яскраві риси парфумерній композиції, якісь переливи.

Якщо порівнювати з нішою - схожісь є, вле відділено, це як у оригінальній пісні зробили ремікс, а на той ремікс ще якусь версію. Слухати норм, але не шедевр.

Я б взяла як домашній аромат, більш атмосферний, коли хочется чогось такого около удового, около ладанного, але більш монотонного та трошки домашнього.

Авжеж, якщо порівнювати з 100500 компотиками зіркових ароматів, цей має характер, якийсь настрой та "не такий як всі".

Тому якщо подобається щось подібне, якщо ви любите ці флакони як украсу столика, якщо шанувальниця або шанувальник співачки - рекомендую на затест.

Дякую за увагу! 🖤

p.s Якщо є побажання на допис про якісь парфумерні новинки - пишіть 😏