V R O D L Y V A

Пензлі для макіяжу Shiseido

Пензлі для макіяжу Shiseido

Я колекціонер пензлів, а ще я фанатка бренду Shiseido, тому я не пропустила можливості отримати собі в колекцію такі цікаві, красиві аксесуари від улюбленого бренду. У мене є поки що тільки два пензлики цього бренду, які мені здалися найцікавішими.

Пензлі для макіяжу Shiseido

Багатофункціональний пензель

Пензель призначений для нанесення як кремових, так і сухих текстур. Останнім часом я користуюся в основному кремовими продуктами і так як пензель багатофункціональний - їм дуже зручно наносити більшість тих продуктів, якими я користуюся кожен день, і при цьому мені не доводиться після мейку намивати 4-5 пензлів. Я використовую лише один пензель для всіх кремових продуктів обличчя.

Пензель з якісного пластику, виконаний в японському мінімалістичному дизайні з фірмовим лого, який не облазить, не стереться.

З одного боку синтетичний пензель насиченого червоного кольору. Форма у нього незвичайна з прямим зрізом та краями. Пензель можна спокійно часто мити, дизинфікувати і не хвилюватися, що він облізе або втратить свою яскравість. Сам ворс м'який, але не суперм'який та не колючий. За три роки активного використання жодна ворсинка не постраждала та не випала.
P.S. Перше промивання пензлику закінчилося тим, що трохи червона фарба змилася, але далі я такого не спостерігала і на яскравості ворсу це не позначилося.
Тональну основу пензель завдає легким напівпрозорим шаром. Він має довгий ворс, тому сильно не полірує шкіру, але він дуже добре підійде для нанесення бази під макіяж або якщо хочете розподілити швидко тональну основу круговими рухами. Головне виконувати це легкими рухами, тоді смуг не буде.
Сухі текстури пензель завдає плавно та дивовижно, без плям, без різких переходів. Один з улюблених пензлів для нанесення пудри, рум'ян та з недавнього часу бронзера.

З іншого боку напівпрозорий чорний поліуретановий аплікатор, яким можна наносити тональну основу, консилер, кремові рум'яна та ін. Цей аплікатор можна використовувати замість пальця – наносити будь-які кремові текстури і трохи їх розтушовувати. При необхідності загальну розтушовку можна робити вже червоним пензлем, наприклад, використовуючи його краї.
Аплікатор одночасно м'який та пружний, добре переймає тепло зі шкіри обличчя. Цей аплікатор абсолютно не поглинає продукт, тому йде економія засобів. Після використання можна протерти, продизинфікувати.

У відгуках чула, що в деяких цей аплікатор відпав/ порвався, але за мої три роки і натяку на це немає, все чудово.

До речі сама упаковка кожного пензля на рівні. Дуже стильна коробочка, усередині стенд як у парфуми, ворс під захисною плівочкою, а аплікатор у захисній насадці, яку й використовую досі.

Naname (скошений) Fude пензлик для тіней

Пензель зроблений теж із синтетичного ворсу, чорного кольору. Ручка пензля пластикова з тим самим лого, біля основи тонка, до ворсу вона розширюється. За вагою дуже легкий. Ворс як у великого пухнастого пензля, що розтушовує, середньої м'якості.

Він добре розтушовує як кремові тіні, так і сухі, створюючи легку серпанок. Кутком пензля можна і нижню повіку проробляти. Також він дуже добре пристосувався для нанесення консилера. І оскільки він скошений, їм дуже зручно підбиратися в куточки очей і перекривати синці, а також куточком пензля підчищати напрямну тінню.