Кузя Ю-а

Кремчик від sister’s

Кремчик від sister’s

Привіт! Сьогодні, я хочу поділитись новиною! У sister’s aroma вийшли нові кремчики для рук 💋

Якщо подивитись мої огляди, мене можна назвати скритою фанаткою бренду. Бо по суті, у мене є все. Ну хіба ще без шампуню для тварин :) доречі, у кого є песо-коти - велком :) Хоча, може я ще якісь новинки впустила?

Так от, невтрималась я і в моєму арсеналі тепер живуть три нових пахучки. Інакше не назвати, бо ці три креми - це як завжди феєричний вибух для моїх рецепторів! Оргазм від ароматів :) ну не менше!

Півонія/Гранат/Інжир - це три нові аромати кремів для рук.

Крем для рук «Півонія» - так, от ця рожева баночка - це він! Аромат божественного та невинного. Квіти, парфуми, ніжність. Я закохалась в нього. Я би намастила ним все тіло і навіть душу. Бо мені пахне теплою весною, сонцем. А не от цим всім, що навколо 😂

На основі рослинних олій, пантенолу та сквалану, з нотами півонії, жасмину та мускусу.

Аромат кремчику «гранат» - це про густий нішевий аромат гранату, пачулі та рожевого перцю. Теж поєднання, від якого рве на частини. Вже більш елегантно звучить.

Збагачений оліями ши та макадамії. Відновлює, захищає і глибоко зволожує.

І аромат «інжиру». Він про густий нішевий аромат дикої фіги, лотосу та ветиверу. Цікаво, правда ж? Збагачений оліями ши, жожоба та макадамії.

Всі кремчики мають збалансовану текстуру: не занадто легку, проте і не щільну. Створені на основі ламелярної емульсії. Вони відновлюють, захищають та глибоко зволожують шкіру. Я досить довго відчуваю аромат та ефект, що на половину витримує навіть миття рук.

Щодо бренду, я вважаю іх гарним, якісним та конкурентноспроможним виграти більшість поєдинків з відомими іноземними брендами. І це не лише про креми для рук :) І так, я пишаюся ним, бо він наш.

Баночки в кремів жестяні. Мені подобається таке упакування, бо з часом, воно набуває якогось шарму :) все примʼяте, але цінність залишається всередині)

Дівчатка, щиро раджу і починайте з півонії, якщо так само чекаєте Весни, як я.. 💕

Кремчик від sister’s
Кремчик від sister’s