Real Di Beauty

Хочеш, щоб твої брови тримались весь день?

Я дуже довго була в пошуках реально класного бюджетного геля для брів, який би тримав мої брівки весь день. І я його знайшла)

Мої брівки після ламінування, і як ви знаєте, вони стають дуже ворухливі, їх треба завжди фіксувати, аби не отримати брови "в різні сторони".

Цей гель має силіковою щіточку, якою зручно вкладати брівки. Ним треба працювати швидко, адже він швидко застигає. Також не треба його наносити багато, він можу склеювати волоски. Для того, щоб не було склеювання, я рекомендую, швиденько після нанесення прочисати волоски звичайною щіточкою для брів.

Ще момент... перші використання він може відчуватися на брівках, але це не викликає особивого дискомфорту, це відчуття тільки перші використання, потім звикаєш і не відчуваєш його.

Отже, якщо мене запитують, який я гель порекомендую, я завжди згадую про нього!) Коли він з'явиться в наявності, відразу замовляйте його, не розмірковуючи)

Нижче ви можете побачити фото ДО/ПІСЛЯ.

А який ваш улюблений гель для брів, який добре фіксує?) Я завжди в пошуках, і буду рада вишим рекомендаціям)