Анастасія 🤪

Маска яка конкурує з Laneige?) Що мені сподобалось найбільше

Ця маска підійде сухим губам. Вона чудово підійде для зими. Мої губи сильно пересушені взимку, тріскаються.

У складі цієї маски є дорогоцінна арганова олія, олія ши (яка відома своїми супер пом'якшувальними властивостями), олія кокосу (вона відмінно зволожує), бджолиний віск і ланолін. Також є вітамін Е

Всі ці компоненти усувають сухість та лущення шкіри губ.

Запах - солодкий банан, дуже зручне і гігієнічне пакування ( на відміну від Laneige) , консистенція - маска густа та прозора .

Маска не липка, на губах відчувається приємно. Не дає ефекту плівки, красиво блищить, так що її можна використовувати вдень як бальзам для губ. Я застосовую на ніч і на ранок губи просто шовкові. Губи м'які, гладкі, всі лущення та почуття стягнутості пропадають. Вона живить губи і добре відновлює. Вдень застосовую у вітряну погоду.

Відразу після нанесення маски губи розгладжуються, йде відчуття сухості та стягнутість. Вони виглядають доглянутими, м'якими, наповненими. Дрібні тріщинки, якщо вони є, стають не помітними, і швидше гояться

При регулярному використанні маска має накопичувальний ефект. Губи залишаються м'якими та ніжними, менше сохнуть та більш захищені від пошкоджень.

Мені дуже сподобався цей продукт , я обов'язково братиму його ще раз.

Якщо буде вибір між Laneige і цією маскою, я оберу цю)

і про один неприємний мінус, упакування на російський...