Гала 💟 Ольга

Українські засоби жіночої гігієни

Українські засоби жіночої гігієни
Українські засоби жіночої гігієни

Період - дуже гарна назва для менструації. Мені вона припала до душі коли ходила на йогу. Під час періоду слід не виконувати певні вправи.
Коли я вперше почула про прокладки з чіпом - насторожилась. Чому вони все роблять технічним, обурилась навіть. Але наважилась спробувати, бо відгуки були чудові.

✅ нічого не пріє
✅приємні до тіла
✅немає подразнення
✅ не хочеться змінити вже через півгодини, бо те відчуття мокрого бісить
Функція чіпа в прокладці - попереджати розвиток бактерій та появу неприємного запаху.

Я була вражена наскільки може бути комфортно!!! ДЕ ВОНИ БУЛИ РАНІШЕ?
Дійсно, нічого не пріє, не дратує, немає подразнень.
Український виробник, матеріали мають природне походження та не шкодять екології. Аналогічні засоби європейського виробництва коштують в три рази дорожче.


Почала додатково в останні дні використовувати багаторазові прокладки. Вони теж дають шкірі дихати, але їх мінус в тому, що є запах. З Feel Fine запаху немає.

Українські засоби жіночої гігієни

Також нещодавнє відкриття це спеціальні трусики з захистом. Позаду довга смужка тканини яка не протікає. Боже, чому їх не було в моєму підлітковому віці, коли тільки і робила, що страждала від протікань. 😥 Тепер вночі можна лягти на спину і дійсно спати, а не очікувати біди.

Використовувала щоденні, денні та нічні покладки. Всі обгорнуті індивідуальним пакуванням.

Щоденні найменше використовую, переважно на вихід кудись (працюю вдома).

Найбільш використовую денні. В перші три дні міняю по два-три рази. Гарно фіксують крильця. Мені подобається, що є крильця позаду, не такі ціпкі, але вони є і це суттєво впливає на безпеку. Немає запаху, немає подразнень.

Нічні не так важливо мені використовувати, можу і денною обійтись бо є трусики з захистом. Але з ними теж захист чудовий. Подовжені з більш ціпкими задніми крильцями.

Дівчата, бажаю вам спробувати це облегшення нашого жіночого життя.🤗