Кузя Ю-а

Batiste - або мій рятівник

Batiste - або мій рятівник

Привіт! Маєш годину на зібратись. Нам терміново потрібен час для себе! Йдемо в ресторанчик. Тихо і для душі.

Таке повідомлення я отримала від подруги, будучи в зоні комфорту, не готуючись ні до чого підступного :)

Перебираючі в голові луки, я дійшла до зеркала і зрозуміла, що треба в прямому сенсу спочатку «перебрати голову», а вже потім луки.

І, на поміч моєму зовнішньому вигляду прийшов сухий шампунь від batiste. Я маю декілька його версій. Одна з яких для брюнеток. Дівчата - це підпал. Бо зміну моєї зачіски ви побачите.

Моє волосся не міняє структуру від рівня забруднення по довжині, проте при коренях пропадає об’єм та звісно, трошки губиться зовнішній вигляд. Але це не біда, бо є сухий шампуньчик.

Усі претензії, що він залишає сліди відкидаю в сторону, бо зараз поясню, як правильно ним користуватися і ви також його захочете собі в арсенал :) Єдине, той що для брюнеток, дозволяє трошки сачканути, бо навіть як десь недорозчесати, це точно лишиться непомітним.

Для використання злегка струсіть балончик, і, тримаючи його на відстані, розпиліть трохи на прикореневу зону. Додайте засіб у міру потреби. Після розпилення увітріть його у волосся й шкіру голови, поки не залишиться жирних ділянок, і розчешіть!!! І повірте, саме так його і треба використовувати. Гарно вмасувати в шкіру голови і добре вичесати. І весь його абсорбуючий склад гарно подолає сліди забруднення.

Ну а тепер дивіться результат.

Було і стало 🥹

Batiste - або мій рятівник
Batiste - або мій рятівник

А який колір в шампуньки. Колір, що повністю, як хамелеон, інтегрується в волосся. Текстура - волога пудра, що швико підсихає та перетворюється в суху.

Щодо інтеграції, так само і білі шампуньки абсолютно не лишають білих слідів) але в них стільки різних ароматів) я маю оригінал, для брюнеток і вишеньку🍒. Там така смакота і коктейль запахів :) кожен день - нова ти 💕

У мене просто фетиш, аби волосся пахло парфумами, приємними ароматами. Люблю, коли від шампуню та бальзаму ще довший час лишається запах.

Біленька та для брюнеток. Обирай свій аромат та колір. Додала фото. 💕