Ta_nyaaaaaaa

Денний крем Dr. Irena Eris

Денний крем Dr. Irena Eris
Денний крем Dr. Irena Eris
Денний крем Dr. Irena Eris

Дівчатка, я сумувала за вами, дописами і клубом загалом 🥺

Новий допис після паузи, як перший - так же хвилююче 😅

Повертаюся до вас із дописом про крем з подарункового боксу: https://club.makeup.com.ua/looks/23997/

Також раніше я писала про крем для зони навколо очей, який входив у той же бокс: https://club.makeup.com.ua/post/26201/

Сьогодні піде мова про денний крем від польського елітного бренду Dr. Irena Eris із серії «Scientivist»

Тут усе, як у кремчику для зони навколо очей - тобто «дорого-багато».

Баночка з кремом поміщена у доволі велику, об’ємну коробку. Коробка виконана у сріблясто-червоних тонах. Усередині містить величеееезну (зверніть увагу на фото) інструкцію та виємку під крем.

Сама баночка виконана із надзвичайно товстого, точно коштовного і якісного напівпрозорого скла бордового відтінку. Вона об‘ємна, напевно стінки двошарові.

Незважаючи на матеріал баночки, вона доволі міцна, бо не билася навіть при падіннях. Так, у мене трішки кучеряві руки 😂

На баночці якісно нанесені літери, що не стираються.

Кришечка уже пластикова, срібного кольору і на ній відтиски назви бренду.

🫣 Але це ще не вся увага до деталей.

Відкрутивши кришечку, мене зустрічає біла пластикова захисна мембрана з язичком. На цій деталі також нанесена назва бренду. Язичок гарно функціонує, не вислизає з рук і через це мембрана вилучаться надзвичайно легко.

🧴Об‘єм крему становить 50 мл, що, по суті, стандартно для кремів для обличчя.

💰Ціна стартує від 1700 грн, а найбільше зустрічала на цей крем вартість 2400 грн.

💧Текстура. Крем має дуже щільну, густу консистенцію, що нагадує баттер, із ніжним рожевим відтінком. Дещо жирнуватий.

🌹Аромат цього крему - для мене однозначно великий і жирний мінус. Він дуже яскравий і нав’язливий. Пахне трояндою. Відчуваю його після нанесення ще 4-6 год, тобто майже весь день. Інколи починаю пчихати ще під час і хвилин 10 після нанесення.

Дівчата, які зі мною від початку, знають наскільки я не люблю аромат троянди 🫠 А тут він такий яскравий, ще й у засобі для обличчя. ТАЗАШО? 🥹

Спочатку трішки про мою шкіру станом на сьогодні. В основному вона суха, подекуди навіть лущення. Наааадзвичайно чутлива! На лобі декілька закритих комедонів, які з’явилися уже після крему (ой, спойлер 🫣)

Під час першого використання я отримала чимало задоволення (не враховуючи аромат😬). Крему потрібна зовсім невелика горошина для всього обличчя.

Він надзвичайно комфортно відчуваєтьс, швидко поглинається, не залишаючи жирної плівки чи інших неприємних відчуттів. Лише відчуття свіжості, м'якості, зволоженими та комфорту.

Для розуміння - кремом з обмежувача я користувалася весь час до третьої спроби введення його у рутину. Тобто загалом це близько 2х тижнів.

Відразу після нанесення шкіра виглядає здоровою, зволоженою. Миттєво вирівнюється тон обличчя. Тому вважаю, що цей крем може слугувати ідеальною базою під макіяж. Загальний відтінок обличчя настільки вирівнявся, що я була шокована. Спочатку не могла зрозуміти, чому я так гарно сьогодні виглядаю)))

Отож я у цей крем закохалася відразу. «Якраз те що треба моїй шкірі зараз!» - подумала я. Однак… уже через 3 дні використання я помітила нові комедони на лобі 😭

Це найбільш вразлива зона на моєму обличчі, якщо якийсь засіб не підходить - то це відразу можна помітити на чолі.

Ще через день я помітила уже ЧИМАЛО запалень навколо рота та біля крил носа. Тільки це уже були не безобідні дрібні комедони, а болючі червоні запалення.

Не задумуючись, я припинила використання крему. Відклала його на поличку і боялася навіть дивитися у його бік.

За цей час у клубі з’являлися нові і доволі позитивні відгуки на цей крем.

🙈 Я подумала, що може зараз дарма напишу погано про нього, тому приступила до другої спроби ввести його у догляд, а згодом і до третьої.

Так, як уже можна зрозуміти, усі рази він викликав висипання. Тепер питання лише до самої себе, чому я стільки мучила свою шкіру? Та тому що хочу написати правдивий відгук. Думала може щось з моєю шкірою не так, чому він не підійшов мені. Згадала відгуки Євгенії та інших красунь, кому він не підійшов. Тому думаю значить так і є..

Красуні, результати усіх своїх спроб ввести цей крем у рутину прикріпляю 📷

Розумію, що ще трішки, і тоді невідомо скільки б я приводила шкіру до ладу після цього крему 😭

Уже багато красунь зі спільноти робили детальний розбір складу. Хто ще не бачив, радила б заглянути у допис Швець Карини.

Від себе хочу додати, що крем має непоганий склад. Він безпечний. Однак мені здається, що він не дарма 40+, адже можливо там є саме ті компоненти, які для молодої шкіри вважатимуться занадто важкими.

Знову ж таки, я не експерт у цьому питанні і пам’ятаю доволі серйозні дискусії на цю тему у спільноті, однак такою є моя думка.

Крем містить SPF-20, що є однозначним плюсом. Однак незважаючи на це, раджу додатково використовувати сонцезахисні засоби, так як концентрації СПФ у тій горошинці крему явно недостатній для всього обличчя, щоб повноцінно захистити його.

Крім того, ароматизатори, колоранти та мінеральні олії у складі можуть стати справжньою бідою для дівчаток, які мають ЧУТЛИВУ шкіру, особливо ще й схильну до висипань.

Однозначно нічого не маю проти крему і по доброму заздрю тим, кому він підійшов. Мені ще жоден доглядовий засіб не вирівнював так ідеально тон обличчя.

Писали, що можливо цей крем підійшов би молодим дівчатам, але виключно із сухою шкірою. Тоді я не розумію, чому він зараз мені не підійшов. У мене станом на сьогодні дуже суха шкіра, схильна до лущень. Крім того, чутливість підвищилася у рази. Ще такого не було ніколи!

Рятує лише Cicaplast, який по своїй суті також доволі комедогенний, але навіть він не викликав жодних нових запалень.

Стосовно Dr. Irena Eris кожен вирішує сам. Я вважаю, він і правда наче чарівна паличка і гарно виконує свої завдання, однак власницям проблемної шкіри треба бути надзвичайно обережними з ним. Крім того, ціна для багатьох може виявитися дещо кусючою 😅

Дівчатка, а ви б спробували такий крем? 😉