Знаменитий СС-крем,який всі люблять

Знаменитий СС-крем,який всі люблять

Позитивні співи в сторону цього тонального крему я чую вже хтозна скільки років.І от нарешті і я сама дійшла до того,щоб його спробувати.

Отже,перед вами СС крем від бренду Lumene.Відтінок найсвітліший Ultra light.

Виробник запевняє нас ,що цей тональний засіб може замінити і базу,і консилер і сам тон та ще і при цьому всьому мати легке покриття.

Що ж перевіримо!

Знаменитий СС-крем,який всі люблять
Знаменитий СС-крем,який всі люблять

Почнемо з пакування.Воно звичайне,до речі я думала,що крем буде трошки більший за розміром(чомусь він мені здався дуже маленьким спочатку).Є зручний носик,продукт не витікає,а це вже супер.

Пахне він мені не дуже приємно,але не критично.

Щодо першого враження,я була вражена від ступені покриття-воно дуже легке.

Крем справді доволі легкий і має не сильну криючу здатність,проте він швидко вирівнює загальний тон шкіри,трохи маскує почервоніння.Але він не перекриває особливо ні висипи,ні плями від пост акне.Тому я б сказала,що він підійде більше не проблемній шкірі з мінімальною кількістю недоліків.

Фініш у нього натуральний,вологий,проте на мені цей фініш не виглядає жирним.

З цим кремом я трохи додаю консилеру точково в разі необхідності та трохи пудри,тоді я отримую ідеальне для себе покриття.Прикріплю вам фото без покриття та з покриттям.

Але нажаль я зрозуміла,шо цей крем дружить не з усіма кремами ,які наношу до його нанесення.На доволі жирних кремах він на мені пливе і швидко зникає з обличчя.Також при сильних лущеннях шкіри або при недостатньому перед цим зволоженні шкіри він мені підкреслює усі лущення-це теж не дуже мені подобається.Ще помітила,що коли наношу його спонжем,то мені не завжди подобається як він виглядає на шкірі,виникає відчуття наче його надто видно на шкірі,але наносячи пальцями цього немає.Тому тут може діло саме в моєму сприйнятті або все ж таки є сенс підібрати під себе особисто той спосіб нанесення який подобається саме вам .

Щодо стійкості можу сказати,що на вдалій підложці з недуже жирного зволожуючого крему він тримається добре весь день.Змивається він без проблем,я спочатку змиваю міцелярною водою,потім вмивався гелем і він не залишається на шкірі.Пори він мені не забиває,висипів не викликає.Але чомусь я так і не змогла до нього проникнутися прям любов‘ю.Він начебто і не поганий,але певні мінуси я в ньому знайшла(вище все розписала).Тому радити вам його чи ні,я честно не знаю,я поки нейтральна щодо своєї думки про цей тон.