krutoguuz

Пусті баночки від Shelly

Пусті баночки від Shelly
Пусті баночки від Shelly

Сьогодні поговоримо про:

  • Скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте

Я вже нещодавно писала про нього пост https://club.makeup.com.ua/post/27146/.

Але повторюся я його використовувала, як скраб для тіла. Після нього нейморвірно гладка та м'якесенька шкіра, яку хочеться постійно торкатися. Мені найбільше подобається його коротесенький склад) Запах спочатку мені видався дивним, але з часом полюбився. При контакті з вологою шкірою від перетворюється в кремову текстуру з піщинками, яка дуже ніжно відлущує та наповнює шкіру.

Тепер хочу спробувати інший скраб від цього бренду відновлюючий. Бо в мене вже є з водорослями крем для ніг і він мені ну дуже подобається.

  • Гідрогелева маска для рук з пелюстками троянди

Це просто - скарб!

Ця маска не раз рятувала мої ручки взимку або просто покращувала настрій в якості СПА для рук після тяжкого дня.

Завжди перед нанесенням я використовувала перед крем для рук, в крайніх випадках для ніг від цього ж бренду. І після цієї масочки руки були максимально зволоженими, як після салонної процедури. Але найголовніше після утриматися певний час від контакту з водою, щоб закріпити надовше цей ефект.

Тут вже теж придивилася собі заміну) Переглядала відео тут на мейкап і дуже естетично та симпатично вигялядає маска з волошками, тому тепер хочу спробувати її)

Цей набір від Shelly я отримала в подарунок від Makeup, це був мій перший бокс, але я ще досі дуже тішуся, що завдяки клубу мала можливість познайомитися з цим чудовим українським брендом.

P.S. Ті хто теж отримали цей набір слідкуйте за терміном придатності, бо по моєму підрахунку, якщо ви відкрили тоді коли отримали подарунок, то від до лютого) І я в нього ідеально вписалася.

Пусті баночки від Shelly