Lyuba

Новенькі пробники

Новенькі пробники

Маю двояке відчуття до пробних взірців - поки рука не підймається від них відмовлятись, але часто отримую щось. що не підходить до типу шкіри .

Тоді такі штуки просто пилюжаться рік-два, поки я їх не викину.

Інша справа аромат - завжди можна спробувати щось нове- цікаве.

Цього разу, майже всі засоби потрібні і цікаві

Почну з улюбленого : ароматів 🧴

Vilhelm Parfumerie Modest Mimosa - кисленька яскрава весна у пробірці. Не куплю повний розмір, але аромат дуже красивий. Солодко-кислий, трішки мускусу, жовтих квітів (не пам'ятаю, як пахне мімоза, але, мабуть це вона) і ніжної шкіри.

Moschinо Funny - класика, цитруси, зелень, ягоди і трішки амбри і мускусу щоб ця веселенька композиція не скотилась у безхарактерний компот. Чекатиме весни і більш сонячних днів.

Versace Pour Femme Dylan Purple - десь я вже таке чула (разів 100 😆) Солодкий цитрусовий, мускусний - приємний і досить стійкий, але абсолютно не відкладається у пам'яті. Такого формату одноразові пробники мої улюблені у дорогу, тому точно не викину.

Dr. Vranjes Milano - як я його хотіла спробувати! Маю довгу історію подорожей з цим містом і хотіла б запах, який про нього нагадував.

Можу сказати, що він навіть перевершив мої сподівання - деревний, спецієвий, але при цьому свіжий - строгий і статний аромат. У піраміді кедр, перець, помаранчевий цвіт, пачулі (сухі!), сандал і амбра. Точно не куплю флакон, але дуже подобаться нюхати з руки - схожих у мене не було.

Далі косметика

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Energy Shampoo - азіатська косметика для волосся мені зовсім не підходить - тому можливо використаю десь у дорозі.

Sane Cleansing and Whitening Mask - міні саше, спробувати цікаво, але я не дуже полюбляю очищуючі маски.

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate - вперше спробувала цей засіб рокіів 10 назад, і тоді це була революція - гладка оксамитова шкіра з першого разу. Зараз навіть не ризикну мазати його на себе - у мне зневоднена шкіра з ознаками старіння і денатурований спирт у складі + силікони мені більше не підходять. Шукатиму когось віку Зендаї, яка його рекламує щоб віддати 😀

Kiehl's Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream - дуже давно хотіла спробувати цю лінійку, і ось отримала взірець. Теж планую мазатись у дорозі, треба тільки почекати короткої у 1-2 дні подорожі.

Чи користуєтесь ви взірцями при покупці, які не обирали самі?