Lyuba

Зимові викидушки догляду

Зимові викидушки догляду

Caudalie Vinoclean Fleur de Vigne очищуючий мус для обличчя - пінка з ніжним виноградним запахом. На жаль, підсушує шкіру при шоденному використанні. Дууже економічний засіб, домучувала упаковку для миття пензликів бо для обличчя могла користуватись лише двічі на тиждень.

Зимові викидушки догляду

Tranexamic Acid Overnight Treatment The Inkey List - навіщо я тебе купила?

Нічний засіб, що мав би вночі борротись з піщментацією на моїй шкірію По суті - це силіконова замазка, на яку важко лягають інші креми. За тиждень на моїй шкірі вискочили усі можливі підшкірні висипання (а я до такого зовсім не схильна).

До того ж впливу на підментацію за 3 тижні 0.0. Виробник обіцяє зміни за 5-6 тижнів, але сил це тестувати ьільше немає.

Флакон летить у смітник напівповний, і я урочисто обіцяю більше нічого не купувати від The Inkey List - нічого не зайшло з покупок(

Emma Hardie Midas Touch Revitalizing Cream - а оце просто супер знахідка. Дістала кілька флаконів з промонабору і просто закохалась. Трішки маслянистий крем, який відмінно зволожує, підтягує і відновлює шкіру. пахне теж казково, ніжний трав'яний аромат. На літо буже важкуватий, але на наступну зиму планую великий флакон.

Часто бачу крем на знижках або у складі промо наборів - для шкіри 30+ буде дуже приємним.

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum - найкраща гіалуронова сироватка для мене на світі! Зневоднена тонка шкіра перетворюється на пружний оксамит з нею . Одне але - швидкість використання (я наношу на вологу шкіру) робить цей продукт дуже дорогим.

Балую себе нею в основному взимку, тому що нічого більше мене так не рятує від зневоднення. Такий флакон брала у дорогу, бо мала багато перельотів перед новим роком - ці 8 мл вилетіли приблизно за 12 використань 😪

Засіб для росту волосся "Плацент формула" - перевірена роками штука.

З +: це ампули, від яких швидко кидається у ріст волосся, які не жирнять, а навпаки додають об'єм волоссю. З мінусів - жахлива упаковка. Посійні зазубрини на ампулі і неможливість вдягти піпетку (часто ампула під піпеткою просто тріскає на всі боки). Ще, продукт дуже пече коли попадає на шкіру обличчя - тому обережно.

Дуже зручно що продаються поштучно, але через це я чатсо не проходжу курс до кінця ((( Купувати ще і ще. Але дуже сподіваюсь що оновлять упаковку і друковані матеріали (бо зараз вони наче з початку 200-чних)

Бальзам для губ Nuxe Reve de Miel. Тут вийшов просто провал - відгуки просто чудові, а мені дісталась якась платилінова замазка яка не розноситься по губах, лиша.ться на них товстим шаром до ранку і нічого толком з губами не робить. Пробувала застосувати на руки, лікті, і через 1.5 роки банка урочисто летить у смітник. Так і не зрозуміла, що з ним було не так - текстура лишалась пластиліновою і влітку у спеку і взимку

Крем Apivita Wine elixir - дуже непоганий, але мені було мало зволоження. Дууже економічний, тому мазала його на шию і декольте і все прилягаюче, щоб добити 😆 і почати новий догляд. Більше розповідала тут

https://club.makeup.com.ua/post/22668/

Energy of Vitamins Body Care Скраб для тіла сольовий пінний, зволожуючий - класний продукт за 86 гривень! Пахне - дахозносно, малинкою, піниться, відлушує - пісня а не скраб. Купую час від часу. Продукт не надто економічний, але такий приємний у використанні ❤️

Egomania Richair Кондиціонер "Діамантовий блиск", з кокосовою олією

Давно не продається і це був мій останній. За свою ціну просто казково зволожував волосся (особливо зелена лінійка!) розплутував і робив його сяючим. Зараз маю інших фаворитів, але викидати цей останній флакон було печально.

Biopoint Miracle Liss Маска для волосся з кератином

Памятаю марку з поїздок у Італію - там завжди були їх мініатюри у подарунок у журналах (я та жінка, яка зажди купує вог у поїздках, навіть, якщо ні слова там не розуміє на місцевих мовах😅). Років 10 назад це були шикарні продукти!

Купила з ностальгії, і зовсім її не зрозуміла - трішки розгладжує, і мабуть все. Можливо, ще спробую ту, що для сухого волосся щоб перевірити чи варта ще марка уваги.

Welcos Forest Story B7 зволожуючий кондиціонер для волосся. Покупка з серії Нахіба я тебе взяла? Знаю, що корейська косметика мені не підходить, і знову тягну щось додому (((

З ефектів з тільки розплутував волосся. Жодного блиску не давав, і десь з половини пляшки його стало неможливо дістати. Летить у смітник десь з 1/4 наповнення, помпа його більше не дістає а різати флакон з таким посереднім продуктом (до речі він з дууууже міцного пластику!) я не буду

Elizavecca Milky Piggy Омолоджувальні гідрогелеві патчі для очей, із золотом та гіалуроновою кислотою

Знаю, що вони мають купу хороших відгуків - але для мене це просто провал. Рідина з патчів скочуєть і скочує з себе всі креми. Патчі не тримаються, з ними можна лише лежати. Клеїла їх всіма можливими сторонами - не допомагає.

До того ж, ефекту освіження теж зовсім не бачу.

Якийсь зовсім не мій продукт.

Зараз знайшла ідеальні для себе (але і дорожчі патчі), і зраджувати їм поки не збираюсь. Змушена викинути неповну упаковку, так як підійшов термін придатності, і змінився запах (став дуже хімічно неприємним) і користуватись ними неможливо.

Зволожувач для обличчя і з 5 керамідами Revolution - чоловік купив собі у поїздці замість забутого крему для обличчя (а я своїми банками не ділюсь 😆). В результаті, домазувала це. І це супер класний продукт!

Кераміди точно є у складі, шкіра з ним дуже добре зволожена і дуууже мяка. Якби зустріла у великій банці - обовязково купила б.

Єдиний нюанс - липкість - але все що я керамідне пробувала досі цим грішить.

Ця серія мені виглядає трохи закосом під Cerave - але працює на відмінно.

Гель для інтимної гігієни Bio Pharma.

Завжди купую українські продукти, і перевіряю чи є у складі молочна кислота - моє тіло на такі продукти реагує найкраще. Цей був хороший, бюжетний і економічний - продукт -розхідник.

Свічка для дому Rituals The Ritual of Ayurveda Scented Candle.

Класний квітково-трояндовий запах, досить насичений у стані горіння. Люблю ці свічки, але жирний мінус за економічність. Свічка не вигорає до дна, там лишається десь 2 см воску, і гніт який неприємно виколупувати. Цей ефект видно добре на фото

Так можна було б використати для чайної свічки, або як склянку для пензликів - склянка насправді дуже гарна. Швидше за все це брак партії, попередня свіча вигоріла до кінця

Для B Corp, якою є річуалс , трохи несолідно 🤨

Ще якісь незрозумілі банки:

крем для обличчя з літака The White Company (непоганий, пахне травами і гарно зволожує)

ноу нейм турецька сироватка від випадіння волосся - ефекту за місяць використання 0

і Glamglow YouthMud - мінька маски з шматками глини і скрабуючими частинками гострими як скло. У марки є набагато кращі продукти!

Діліться, чи користувались чимось з посту?

З острахом дивлюсь у сторону коробки з викидушками декоративної косметики, але теж збираюсь на днях поділитись 😀