Malisa

Польське мило на корейський лад

Польське мило на корейський лад

Не знаю чому, але все ж мені захотілось спробувати ледве не всю серію Jeju від Ziaja. Бо якби польський бренд намгаається зробити корейську косметику? Тонік, маска, крем, пілінг... І сьогодні розповім про засіб для вмивання - біле мило. І не просто мило, а Біле мило для обличчя з манго, кокосом та папаєю.

Польське мило на корейський лад
Польське мило на корейський лад

Мило нагадує корейські пінки, такі самі наче трохи повітряні за текстурою, з бульбашками (це помітно на фото вище, з макролінзою).

Пахне дійсно милом, з легкою фруктовою ноткою.

Щоб користуватись, обов'язково потрібно збивати в пінку -або сіточкою, або руками .

Тоді взбивається в піну, яка легко наноситься на шкіру. Бо читала у відгуках, що для когось це липке незрозуміло що. Бо треба ж вспінювати, а не в чистому вигляді наносити одразу на обличчя.

З мінусів - сушить шкіру, до чого прям нещадно. І це навіть влітку мою схильну до жирності. Володаркам сухої краще оминати цей засіб взагалі десятою дорогою. Навіть корейські деякі пінки, які прям жорсткі і жорстокі (так, так, як їх ще назвати?)) не залишають шкіру настільки стягнутою, і сухою, що хочеться нанести сім шарів тонеру (чули ж про цей спосіб? Щось новеньке в соцмережах).

Але так, досить гарно змиває "щоденний бруд" (себум). Для демакіяжу не підходить - бо це не той засіб.

Для обличчя - він занадто. Дійсно просто мило, при чому навіть не якийсь дав, який начебто з кремом :)

Тому як варіант засобу для обличчя - прибрала з полички і поставила на поличку засобів для тіла. Знаєте, а цим милом дуже класно пахви мити, навіть тверді антиперспіранти змиває дуже швидко :)

Але якось ця заміна геля для душу, з урахуванням його об'єму якось занадто.

І для обличчя точно ні. Навіть для жирної шкіри. Бо стягне, висушить і перетворить в пустелю :(