Тетяна Супронюк

Шукаєте хороший засіб для зони навколо очей?

Шукаєте хороший засіб для зони навколо очей?

Так-так! Це український бренд White Mandarin! Той, що входить в групу брендів компанії Choice.

В компанії пройшов ребрендинг, і багато товарів змінили упаковку. В тому числі, і ця мікроемульсія зараз виглядає дещо інакше. Але, я впевнена, що якість продукту тільки покращилася, бо я збираюсь придбати його ще раз!

Спочатку, розберемось, для чого взагалі цей засіб.

Як заявлено виробником, Мікроемульсія спрямована на ефективну боротьбу з віковими змінами. Її легка консистенція проникає глибоко в пори, доставляючи активні компоненти кожній клітині шкіри. Спрямована на зволоження і підвищення пружності шкіри. Інтенсивно розгладжує зморшки і протистоїть появі нових, помітно покращує колір обличчя. Клітинні пептиди в складі стимулюють утворення колагену й еластину, активізують процеси регенерації, підвищують пружність та еластичність шкіри, скорочують мімічні зморшки, розслаблюють м'язи обличчя.

При цьому, виробник не заявляє обмеження по віку, для кого призначена ця мікроемульсія. Хоча, це і правильно. Бо важливо попередити перші ознаки старіння шкіри, і зморшки у всіх з"являють в різному віці - на це впливає дуже багато факторів, таких як спадковість, нехтування СПФ-фільтрами, тривале перебування на сонці, активна міміка, і навіть якість зору - бо, коли ми погано бачимо мружимося - і мімічні зморшки проявляються раніше і активніше.

Того і я, користуюсь спеціальними засобами для шкіри навколо очей, бо хоч і молода ще, але активна міміка і спадковість дають про себе знати. Працюю на випередження.

Шукаєте хороший засіб для зони навколо очей?

11111111111

  • Упаковка

Перше, про що потрібно поговорити - це пакування продукту.

Бо не кожен бренд випускає таку яісну та гарну упаковку.

Скляний матовий флакон з пластиковою помпою - зручно та гарно.

Додаткова упаковка - картонна коробочка.

Дозатор хороший, але може забиватися за рахунок того, що засіб густіє.

Мені сподобалося, що засіб стікає вниз флакона, коли закінчується - це дає змогу використати його раціонально до кінця.

  • Текстура

Мікроемульсія має кремову текстуру, дуже ніжну.

  • Аромат

Аромат доволі сильно виражений.

Позіціонує себе, як натуральний, але явно чимось підсилений.

Пахне приємно

  • Об"єм флакона 50 мл

Виробник заявляє, що склад натуральний і не містить мінеральних олій, PEG, PPG, силіконів, парабенів, фталатів, синтетичних барвників та ароматизаторів.

Активні компоненти засобу:

Екстракт водоростей (фукус, ламінарія, спіруліна), Snow Algae Powder (сніжні водорості), рослинний силікон Plantsil®, олія моной де Таїті, екстракт шишок хмелю та левзеї (маралів корінь), амінотеїн, екстракт кори сосни приморської, екстракт розмарину, екстракт вербени, екстракт томата, екстракт конюшини, гамма оризанол.

Вцілому, косметика бренду White Mandarin працює за технологією RENEWAL SYSTEM. Ця технологія забезпечує білково-вітамінне харчування клітин, їх захист за допомогою антиоксидантів та активізацію кровообігу та лімфотоку. Активні компоненти крему пробуджують і відновлюють клітини, завдяки впливу на обмінні процеси в клітинах та їхньому захисту.

Мікроемульсія призначена для контуру очей та губ. Я наносила її тільки на зону навколо очей.

Ось який ефект я отримала, коли використала більшу половину флакона

  • Шкіра зволожена
  • Дія засобу накопичувальна. Тобто, коли якийсь раз пропустити нанесення - шкіра залишається зволоженою. Як я це розумію? Дуже просто - при нанесенні макіяжу (консилер під очі, поряд тональний + пудра) шкіра не стягнута, там немає виражених мімічних зморшок і сухості. Це чудовий результат роботи засобу!
  • Відчуття після нанесення: Мікроемульсія легко розподіляється по шкірі навколо очей та швидко впитується. Не залишає липкого фінішу. Шкіра ніжна та шовковиста.

Вцілому, я неймовірно рада, що наш український виробник White Mandarin створив круті продукти для краси нашої шкіри та тіла.

Тому, мікроемульсія - стала першим продуктом, який я придбала для знайомства з бредом і так мені сподобалася, що я поповнила свою доглядову косметичку ще декількома продуктами бренду White Mandarin і вже скоро буду ділитися оглядами на них.

Дякую, що дочитали до кінця, підтримуємо українське разом 🇺🇦!