Мій план на 2024 рік #beautyplan2024

Мій план на 2024 рік #beautyplan2024

Коли побачила оголошення про цей челендж, одразу і не могла придумати завдання для себе. Але, надихнувшись постами дівчат, та почитавши їх цілі, знайшла те, що відгукнулося в моїй душі і те, що я б хотіла собі пообіцяти.

То ж, до вашої уваги, я обіцяю собі, у 2024 році наступне:

  1. Менше спати. Я пізно засинаю, близько 12 ночі щодня, і пізно прокидаюся, близько 8:30 ранку. Якщо стоятиме вибір між сном та їжею/макіяжем/прийти кудись вчасно... Я оберу сон! Обіцяю собі засинати раніше і прокидатися теж раніше, хоча б на годину.
  2. Робити більше б"юті-процедур для обличчя та тіла, бо маю купу всього, а руки не доходять.
  3. Пити достатньо води. Водний баланс дуже важливий для організму кожної людини. Обіцяю собі дотримуватися норми.
  4. Їсти більше корисної їжі, багатої на вітаміни та інші корисні речовини. І менше фаст-фуду.
  5. Більше рухатися. Я вже декілька років працюю вдома, і майже увесь свій час вдень проводжу за комп"ютером. За рахунок такого образу життя мало рухаюсь. Однак, мій чоловік - це досить активна людина. І, навіть після тяжкого робочого дня, він витягує мене на свіже повітря і веде прогулятися. За що я йому дуже вдячна!
  6. Переступити через себе і почати вести розмовні сторіз, говорити на відео. Для мене це прям біль... наче всі це вже роблять, а я ще ні.
  7. Збільшити час корисного користування телефоном, а не просто гортати стрічку новин в соцмережах аби гортати. Відмовитися від телефона не можливо, він зі мною завжди, я так звикла. Але, іноді я ловлю себе на думці, що навіть не дивлюся на те, що гортаю. Цей час можна витратити з користю - викладати більше корисного свого контенту.
  8. Вивести на краший рівень якість своїх фото.
  9. Досягнути більших результатів і доходу від свого бізнесу. Чим я взагалі займаюсь? У мене можна придбати рулонні штори, дзеркала з підвіткою - я офіційний представник виробника. Також, я представник компанії Choice (бренди White Mandarin і Green Max туди входять). До речі, шукаю активних дівчаток до себе в команду Choice. Тому, хто хоче вести власний бізнес, пишіть в особисті повідомлення. В мене ще є основна робота - бухгалтер на підприєстві. А MAKEUP Club для мене це хоббі з приємними бонусами у вигляді невеликого доходу та подаруночків. Поєднувати це все з домашніми справами ще той квест!... тому з цього пункту випливає наступний.
  10. Давати собі відпочинок, щоб не вигоріти.
  11. Поменше нервуватися і сприймати все близько до серця. Останні події в нашому житті взагалі заставили переосмилити наше життя і тепер ми дивимось на оточуючі речі іншим поглядом. Цінності змінилися.
  12. Любити і цінувати себе!

❤️Бажаю кожній учасниці цієї б"юті спільноти, щоб її плани на цей рік обов"язково здійснилися! ❤️

Для макіяжу губ використовувала помаду Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 50 - Wicked