План-капкан. Про самовдосконалення #beautyplan2024
І важливість не здатися через різкі зміни
В 2024 році я обіцяю собі..
- Зменшити постакне. А воно в мене досить сильне 🙃
- Відновити густину волосся. Процес запущено і мені іноді страшно від кількості бейбі-волосся та потім згадую як воно випадало))
- Подовжити вії. Довго шукаю сироватку для вій, але так і не знайду. Або поганий склад, або 0 ефекту по відгуках 🫠
- Прийти у форму. Я вже непогано схудла та хочу більш підтягнуте тіло. Працюю над цим, головне з гармонією до їжі;
- Спробувати лазерну епіляцію. Подразнення це жах. Що б я не пробувала - результат один 😭
- Прокидатися раніше. Я ще та сова, але хочу налаштуватися на більш ранній підйом;
- Не залипати в телефон після 23.30. Скільки себе пам'ятаю в мене поганий сон і це один з важливих складників для покращення якості засипання та сну;
- Не забувати (і не лінуватися) часто зволожувати шкіру рук. Особливо зараз в холодний період це дуже важливо;
- Спробувати записувати розмовні beauty-відео. Ніяк не наважуюся 😅
- Вивчити англійську. База) Хочу дорости до рівня B2-C1;
- Читати мінімум книгу в місяць. Хотілося мати це за правило, хоча знаю що це досить важко) Іноді не можу зупинитися читати, іноді нечитун місяцями;
- Написати книгу. Завжди любила щось писати, але давно перестала це робити. На це є свої причини, але справді хочу це змінити 📚
Не скажу ще це план тільки на рік
Тому що багато пунктів можна виконувати хоч до кінця життя. Знаю що не все про beauty)
Та хочу нагадати що не потрібно перенапружуватися, переживати та стресувати якщо щось не вдається. Насправді всюди важливий баланс 😌 Знаю як це здаватися, бо важко, бо забагато навантаження на початку..
Для змін добре навіть маленькі кроки 🤍
Коментарі (0)