#beautyplan2024
Коли подумки даєш собі обіцянку😍 , то не завжди її виконуєш, але коли її оприлюднюєш, то...
У 2024 році я обіцяю собі…
- Пройти найближчим часом обстеження у косметолога✔ та визначити стан шкіри !
- Щодня вранці (навіть коли проспала) очищати обличчя за допомогою засобів, що відповідатимуть моєму типу .
- Визначити причину набряків і темних кіл навколо очей👀, та позбавитись цього.
- Два рази на тиждень (навіть коли втомилася) робити маски для обличчя😎, зволожуючі, поживні, підтягуючі. Joko Blend Premium Alginate Mask це мій фаворит. Але треба ще щось додати.
- Один раз на тиждень користуватися скрабом або пілінгом для очищення шкіри обличчя, тіла ,стоп. Joko Blend Cherry 👍обожнюю тебе.
- Один раз на день, в будь-яку погоду робити пробіжку навколо озера.
- Один раз на тиждень наносити на волосся і шкіру голови маски, щоб підтримувати волосся здоровим . Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat моя улюблена💕.
- Один раз на місяць фарбувати брови. Крем-фарби для брів "Элитан. Стойкий макияж" вистачить на ще не на один beautyplan.
- Один раз на місяць робити манікюр та педикюр.
- Один раз на місяць освіжати кінчики волосся та підфарбовувати його коріння .
- Два рази на місяць відвідувати баню, сауну, чи SPA-процедури (або хоч Бомбочку для ванни.
- Один раз на місяць проводити ревізію серед косметичних засобів і викидати ті, що вже зіпсувалися і купувати нові beauty засоби.
Наче нічого не забула. Здається все це ми робимо , але коли почала систематизовувати, то виявилось, що так багато треба працювати над собою...
Коментарі (0)