wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Ще раз хочу подякувати команді MakeUp Club за чудову можливість протестувати бестселлери бренду Maybelline. З деякими засобами я вже давно знайома, і вони є постійним жителями моєї косметички. Але є і ті продукти, які я ніколи, до свого сорому, не пробувала.

Як, наприклад, тональний крем Affinitone. Насправді, у студентські роки, я мріяла про цей тональний, але грошей на нього не вистачало. Потім я про нього якось і забула, та нарешті він у мене. Це дійсно хіт продаж у Maybelline, про що свідчать чисельні відгуки на сайті.

В боксі було два віддінки 03 (з жовтим підтоном) та 16 (з рожевим).

Обидви віддінка не підійдуть для дуже світлої шкіри, проте на мені 03 - вигладає непогано.

#testmakeupclub

Крем має дуже рідку текстуру, та приємну силіконісту формулу.

Його приємно розподіляти по обличчю пальцями, тому я розумію, за що так багато дівчат, люблять цей тон.

Якщо придивитися, то можно помітити, що тональний крем має якийсь мікрошиммер, але на обличчі я ніяких блискіток не помічаю.

Мені 30 років, шкіра схильна до сухості, я маю шелушіння на підборідді, бо проходжу курс з третиноїном.

Особливих проблем на обличчі в мене не має, тому я чекаю від тонального крему просто легенького вирівнювання.

Найбільш за все мені сподобалося наносити Maybelline Affinitone вологим спонжем, бо руками я не люблю того робити, а пензель залишає розводи.

А ось так він виглядає на шкірі. В пори він не западає, але шелушіння підкреслює, тому дівчатам з сухою шкірою або дуже проблемною, я б його не радила.

Перекриття в такому випадку легке, але його можна нашарувати до середнього.

І ще дуже важливо! Це не той тональний, який виглядає на обличчі, як друга шкіра.

Ні, його видно. В сенсі, видно, що ви нафарбована. Але я знаю, що багато людей полюбляють такий ефект, тому це для когось буде норм.

Біль цього прекрасного боксику, адже, як і всім, вона мені прийшла напівзасохшою. Хоча я думаю, що це проблема партії, формули або самого виробництва. Це відео я зняла вчора, і більше тижня, вона в мене простояла у положенні "кінчиком до низу".

Малює вона через раз, не малює на тінях взагалі (особливо на шимерах), але є один варіант, як я все ж таки змогла її використати,

Для цього я роблю підложку чорним гелевим олівцем, та гарно його розтушовую.

Починаю малювати не з хвостика (як зазвичай я це роблю), а з серединки повіка. Я трошки сильніше надавлюю на кінчик підводки, щоб отримати пігмент, і вже потім акуратними рухами, виводжу стрілку.

Хочу зазначити, що стрілки я малюю більше 15 років, і мені здається, що я це зможу зробити навіть сірником, але для новачків я не можу рекомендувати Maybelline Hyper Precise - будете плюватись.

Ду речі, у Maybelline є чудова підводка Hyper Easy, де замість фетрового накінечника, виробник зробив ворсовий пензель, так от вона гарно малює без танців з бубнами, добре тримається, та і взагалі, більш зручна у використанні.

Якщо дуже коротко - це дві шикарні туші, які і подовжують, і розділяють, і додають об'єму. Їх купувала сама неодноразово, тому сміливо впевнена в їх якості.

У них дуже гарний дизайн, вона вартують адекватних грошей, тому коли мене просять порадити класну туш до 300 грн, я одразу згадую Sky High.

Вони обидві мають зручну силіконову щіточку, яка чудово профарбовує вії від коренів до кінчиків. Єдине, у рожевій версії, ця щітка дуже гнучка, тому не завжди вона "захоплює" волосинки, як потрібно. У Sky High Cosmic Black цієї проблеми нема, тому вона і робить вії більш драматичними. Обожнюю такий ефект.

Проте, обидві туші класні. Обирайте ту, яка по акції:-)

Вони чудово тримаються на протязі дня, не осипаються, і прекрасно змиваються міцелярною водою, або гідрофільною олією.

Я обожнюю ці помади!

Їм немає аналогів, тому що настільки стійких, насичених помад з гленцевим фінішем, ви не знайдете ніде.

З ними можна їсти, пити, спати:-) Єдине, доведеться підправляти центр губ, а от сам контур буде триматися до переможного.

Перед використанням помади треба гарно потрусити, і тільки тоді наносити на губи.

І ще один нюанс! Коли ви будете часто використовувати Maybelline Vynil Ink, ви почнете помічати, що з часом, самого пігменту стає менше, і вона вже не так лягає на губи, і не так тримається. Це дивно, не сперечаюся, але дійсно, після тривалого використання, вона перетворюється на блиск. Я з цим фактом вже змирилася, але для когось це може стати сюрпризом.

В боксі було два віддінки 35 Cheeky (ідеальний нюдовий віддінок) і 50 Wicked (класичний червоний).

Мій улюблений, це, звичайно Cheeky, бо це для мене ідеальний баланс коричневого та рожевого підтону. З контурним олівцем виглядає мега-сексі, і візуально губи здаються більшими.

Wicked дуже святковий червоний віддінок з холодним підтоном. Коли хочеться зробити акцент на губи - обираю його.

Ось такі в мене враження від продуктів з боксику. Майже все сподобалося (окрім підводки). Тональний крем я спокійно використовую на щодень, він дуже непогано виглядає на камері, але перед нанесенням треба гарно зволожити шкіру. Туші та помади - то взагалі любовна любов.

Всім дякую за увагу, і шлю тисячу обіймів всім, хто був причетний до створення такого боксику! Ви найкращі!