Гала 💟 Ольга

#beautyplan2024


Яка чудова ідея, зробити план на рік і його притримуватись!🤗

Так як це тема б'юті, то хочеться саме про себе кохану, свою красу та насолоду бути жінкою все запланувати, нічого не забути.

1. Використовувати ту декоративну косметику, що є.💄

Досвід мені показує, що кращє мати ідею і під неї шукати в своїх запасах те що є. Часом такі творчі відкриття відбуваються, що настрій покращується надовго.

2. Не жаліти грошей на свої бажання.👛

Не дуже мінімалістично звучить, але мені часом шкода спробувати дорожчу річ бо не на часі, куди стільки грошей, можна крем за 30грн і нормально буде. Але як я не пошкодувала, коли вийшла з зони комформу і купила крем, тепер це мій улюблений бренд. Часом такі ризики виправдані.

3. Опанувати украдку волосся на бігуді.👑

Це нова гра для мене. Вивчати своє волосся, експериментувати. Нарешті я перестала боятися і в мене є бажання це робити.

4. Впровадити ранкову рутину краси.🧘‍♀️

Працюючи вдома, часом щє в ліжку почанаєш приносити користь суспільству. Але хочеться знайти для себе саму ту комбінацію рухів, яка вже зранку зробить мене зібраною, готовою до виходу. Щоб я відчувала себе впевнено, могла відправити чоловіку гарне фото. Легкий макіяж, волосся в порядку, одяг, прикраси, парфум. Ну і що, що я працюю вдома?! Я можу кожен день, навіть якщо мене ніхто не бачить виглядати гарно, кайфувати від своїх приємних жіночих покупок, користуватися ними кожен день.

5. Манікюр - спростити, але не втратити краси.💅

Нігті в мене тонкі, покриття я роблю вдома, щоб не царапали саму себе. Хочу спробувати нові види лаків (однофазних), щоб рутина манікюру була швидшою, легшою.

6. Масаж гуаша - побачити результати.👐

Фігура має зміни, вивчаю як з собою після тридцяти взаємодіяти. Масаж гуаша дуже приємна штука. Хочу побачити результати.

7. Придбати перкусійний масажер.💆‍♀️

Це моя мрія! Дуже хочу навчитись розслаблятись, массаж в цьому дуже допомагає.

8. Ванна!🛀

Зробити рутиною лежання у ванній, а не як зараз коли згадаю! Раз на місяць, потім раз на два тижні. Це наповнює, надає сил, зігріває. Це супер!

9. Чути себе, свої бажання.💎


Часом роблю імпульсивні речі під впливом. Треба зважено ставитись до своїх рішень. Чи це я так хочу, чи це мені нав'язали.

10. Час для себе.✨

Так багато роблю для інших. Так небагато сил залишається на себе. БІЛЬШЕ ДЛЯ СЕБЕ, БУЛЬ ЛАСКА! Побути в тиші, полежати, попити води, сходити в те кафе, зробити ту зачіску...

11. Шити собі одяг.👗

Я вмію шити, працювала швачкою два роки. Ось тільки в жовтн повернула в своє життя цю навичку. Речі які я шию собі сама - це безцінне! 🎀

12. Любити себе завжди!💋

Не в настрої, злою, ображеною, хворою, самотньою. Любити себе за погане і хороше. За сльози та сміх. Бути собою в цьому році!