Зволожен ня нормальної шкіри
CeraVe. Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Сироватка для обличчя Bioaqua Wonder Essence
Зволоження нормальної шкіри - це ще той квест для мене. Якщо літом достатньо сироватки або й просто зволожувального тоніка, то взимку інколи хочеться додаткового зволоження. Майже всі креми, які я використовувала не вбиралися в мою шкіру, а залишали настільки жирну плівку, що хотілося піти й знову вмитись, тому розповім вам про свою знахідку.
Крем від CeraVe
Рік тому я вперше спробувала цей крем в мініатюрці і це був захват. Він так швидко вбирався в шкіру і робив її такою м'ягенькою та приємною на дотик, що звичайно я замовила звичайний формат засобу.
Крем дуже зручно використовувати, тому що є дозатор. Особисто мені 50 мл вистачило на 5 місяців (але майте на увазі, я використовую буквально горошинку, для того щоб крем ввібрався в шкіру).
У цьому році на зимовий період я знову вибрала цей крем, але тепер є відмінність. По-перше, змінився строк придатності (раніше в відкритому вигляді його можна було зберігати 6 місяців, тепер - 12).
По-друге, він тепер не такий ідеальний. Певно для того щоб продовжити строк придатності вони змінили якісь компоненти, але зараз я не можу використовувати лише його, мені потрібно міксувати цей крем з сироваткою. Крем рекомендую, якщо ви ще не знайомі з ним, але я особисто пошукаю ще якісь варіанти)
Bioaqua Wonder Essence
Це дуууже легка сироватка. Як ніби водичка, в яку трошки додали якось згущувача. Для мене влітку, коли на вулиці дуже гаряче, це ідеальний засіб. В зимовий період мені вона заслабка(
Віддушка трошки дивна (як ніби пластик якійсь), але ви відчуватимите її лише поки наноситиме засіб, далі його немає.
Для сухої шкіри підійде хіба якщо ви далі будете наносити крем.
Коментарі (0)