Juliette Has A Gun Not a Perfume та Moschino Toy 2

Juliette Has A Gun Not a Perfume та Moschino Toy 2

Знайомство з ароматами з цієї категорії розпочалося з Moschino Toy 2. Для мене це аромат одягу, який випрали в концентрованому порошку і висушили на морозній вулиці. Але порошок не такий яскравий як у The Muse (Zarkoparfume), тут відчуття, що його достатньо розбавили водою, що робить його дуже приємним.

Був період, коли я відчувала в цьому парфумі лише зелені яблука, але коли він відстоявся, то з'явився саме той аромат, який я описала вище.

Стійкість приблизно годин 4-5, в холодну погоду протримається довше. З усіх 3 ведмедиків (рожевого, чорного та білого) цей сподобався найбільше).

Щодо Not A Parfume, то це дещо інша історія. Його немає сенсу нюхати з розпилювача, потрібно наносити на шкіру і слідкувати за тим, як він розкривається на вас. На старті я відчуваю цитрусові нотки, яскравий та стиглий лимон. Потім з'являється якась пудровість разом з цитрусами, цікаве поєднання. В кінці залишається лише пудра.

Для мене цей аромат цікавий тим, що його важко зловити. Ви починаєте його вдихати і він ніби втікає від вас і нічим не пахне, але якщо ви починаєте рухатись, то відчуваєте приємний шлейф цього аромату.

Стійкість також приблизно 4-5 годин і відчувати його зможуть лише ті, хто біля вас, але мені подобається.

Ці 2 аромати добре підійдуть для людей, які не хочуть пахнути яскраво або для нанесення в теплий літній день. Раджу спробувати)

Juliette Has A Gun Not a Perfume та Moschino Toy 2
Juliette Has A Gun Not a Perfume та Moschino Toy 2
Сидорчук Анжела
7
Підписники
0