Mond

2024, на тебе багато надій! #beautyplan2024

2024, на тебе багато надій! #beautyplan2024

Тож, добре. І я приєднаюся. Але, спочатку, трохи філософії (як без цього).

Вірю, що наші слова і думки матеріальні. Щоб цілі працювали саме так, як нам потрібно, їх треба максимально конкретизувати, деталізувати і встановити терміни (ну щоб Всесвіт точно знав, що вам і коли потрібно). Звісно, тут цього робити не буду. Це не лонгрід 😄.

12 цілей було б круто поділити по одному на кожен місяць, але Січень, якщо чесно, в мене вже пішов не за планом. Та й не всі цілі: Раз і зробив.

Тому, узагальнюю:

1. Більше піклуватися про себе. Від дрібниці: "надягни рукавички в мороз" до більшого: "їдь у Рим, якщо душа прагне цю подорож". Бо ми варті кращого!

2. Бути розумним споживачем. Робити осмислені покупки; перевіряти склад до покупки, а не після; віддавати перевагу якості і екологічності.

3. Вдосконалити фігуру і стан шкіри. Тут багато чинників, які впливають на нас: стреси, гормони, загальне здоров'я, догляд, харчування, звички, образ життя тощо. Є над чим працювати.

4. Спорт, більше спорту. Здорове тіло і дух - як одне ціле. Було багато подій, які вибивали мене з колії тренувань, або просто не було часу/місця/настрою. Буду працювати над можливостями і користуватися ними.

5. Покращити харчування. Цей пунк здається завжди можна вдосконалювати. Я вже 12 років вегетаріанка🌿, маю якісний і регулярний раціон. Все одно хочу готувати і споживати ще більше цікавих і корисних страв.

6. Підвищити дохід. Адже, запити ростуть активно. Щоб обираючи між"можу" і "хочу", частіше купувати те, що хочеться.

7. Експериментувати зі стилем. Приємно бути різною, а не завжди обирати кежуал.

8. Знайти "свого" майстра і зробити кілька професійних процедур для волосся.

9. Самостійно підтримувати якість волосся. Воно в мене прискіпливе і більшість рекомендацій, на жаль, в мене не працює. Знайти якісний догляд - обов'язково.

10. Створювати більше Beauty Days. Це і про догляг, і про релакс.

11. Реалізовуватися з MakeUp Club. Цей блог вже частина мого життя. Я щиро радію за успіхи дівчат; приємно,коли допомогаю порадою; ловлю ейфорію, створюючи контент. Дякую, що ви оцінюєте мою фото-творчість. Хочу ще навчитися знімати гарні відео (з цим в мене поки що складності, але спробую). І звісно, навчитися робити більш складний макіяж (це теж творчість).

12. І головне. Щоб не робила, насолоджуватися процесом. Усім цього бажаю❤️

*засоби з мого макяжу додала до допису (про них розповідала в блозі).