Hugo Boss Alive та Hugo Boss Alive Intense

Hugo Boss Alive та Hugo Boss Alive Intense

Увагу на Hugo Boss я звернула після того, як ми придбали чоловічі парфуми від цієї компанії. Стійкість у тих парфумів була неймовірна, тому я вирішила й для себе підібрати аромат.

Цей парфум я купила всліпу, але це було 100 відсоткове попадання. Він відразу мені щось нагадав і я дуже довго намагалася згадати, що саме. Потім я зрозуміла, що дуже схожими парфумами користується моя подружка. Виявилось, що Hugo Boss Alive пахнуть дуже схоже на Baccarat Rouge 540. Не знаю чому, але у відгуках інших людей ніколи не бачила цього порівняння, хоча схожість реально помітна))

Навіть якщо подивитись на ноти обох ароматів, то там багато спільного: жасмин, кедр та деревні ноти.

Хоча в Hugo Boss Alive заявлені також фруктові ноти (яблуко, слива, чорна смородина) я не відчуваю їх зовсім. А ось ваніль дійсно залишається в кінці.

Звичайно, якщо порівнювати ці два аромати, то відмінність буде відчутна, але якщо ви порівнюєте по памʼяті, то вони будуть достатньо схожими)

Для мене Hugo Boss Alive є більшим фаворитом, оскільки там немає запаху йоду, що робить аромат більш приємним.

Стійкість декілька днів точно. Якось розпилила в кімнаті, то запах тримався в повітрі годин 6. Аромат радила б на осінь або зиму, бо літом можуть видаватися тяжкими)

Після такого вдалого знайомства з його братиком, цей аромат теж вирішила брати всліпу, але, на жаль, не вгадала.

Аромат має всього 3 ноти: малина, ветівер, бензоїн.

Парфуми дійсно пахнуть малинкою, але як сказали мої подружки, що аромат схожий на "бабусині парфуми" У мене таких асоціацій не виникло, але ця малина дійсно неприємна. Настільки солодкий аромат, що аж занадто і він залишається з вами надовго, бо стійкість там теж на декілька днів.

Можливо, з часом аромат зміниться, але поки можу сказати, що якби я його тестувала б, то однозначно не придбала.

Сидорчук Анжела
6
Підписники
0