YuliHrytskoff

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Перш ніж розповісти про доглядовий бокс від Inebrya, його вміст та враження від використання засобів для волосся із цього боксу, хочу подякувати командам MAKEUP Club та Inebrya за чудовий тестувальний боксик та можливість однією з перших познайомитись з такими крутими новинками косметики!

В тестувальний бокс входила така продукція:

1. Шампунь для блиску волосся з ефектом глазурування Inebrya Shecare Glazed Shampoo (300 мл);

2. Маска для блиску волосся з ефектом глазурування Inebrya Shecare Glazed Mask (250 мл);

3. Рідкий кондиціонер для фарбованого волосся Inebrya Shecare Glazed Instant Liquid Shine Conditioner (250 мл);

4. Краплі-флюїд для блиску волосся з ефектом глазурування Inebrya Sheсare Glazed Fluid (50 мл).

Всі засоби протестовані, думка про них склалася, тому спішу розповісти про них більш детально.

Найперше, що хочеться відмітити, характеризуючи засоби із нової лінійки «Sheсare Glazed» від Inebrya, - це максимально милий дизайн флакончиків! Зокрема, шампунь розфасований у пузатенький пластиковий флакон малиново-рожевого кольору, навколо якого – інформаційна етикетка з відомостями про шампунь від виробника, в тому числі наклейка з україномовним перекладом зазначених відомостей. Флакон напівпрозорий – зручно контролювати розхід засобу.

Кришечка – фліп-топ, дозатор виконаний у вигляді отвору – дозувати шампунь завдяки ньому зручно.

Об'єм шампуню 300 мл. Але флакончик так мініатюрно виглядає, що, на перший погляд, й не скажеш, що там такий достатній об’єм)

Характеристика властивостей

Консистенція шампуню гелева, якраз оптимальної густини – він не надто густий, але й не рідний.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий з рожевим відливом.

Запах – приємний солоденький, з ванільними нотками. Виразно відчувається у флаконі, при використанні – слабше. На волоссі після його висихання не відчувається взагалі.

Піниться шампунь достатньо, при другому намилюванні – більш інтенсивно. Але піна при розмилюванні шампуню виходить якоюсь особливою. Вона надзвичайно м’яка, повітряна, от відрізняється від піни, яка утворюється від інших шампунів.

Розхід середній.

Змивається шампунь легко та швидко.

Промиває волосся шампунь від забруднень дуже добре, за одне намилення прекрасно розчиняється і шкірний жир, і будь-які інші забруднення. При наявності на волоссі стайлінгових засобів необхідно, звичайно, промивати двічі.

Волосся шампунь не обтяжує, добавляє непоганого об’єму.

Свербежу, лупи, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій шампунь у мене не викликав.

На графік миття голови не впливає, волосся забруднюється як звичайно.

Тепер щодо ефекту

Шампунь прекрасно виконує свою основну функцію – добре очищує шкіру голови та волосся від будь-яких забруднень. При цьому, робить це максимально делікатно. Цей шампунь дуже м’який! Це відчувається і під час миття голови (надзвичайно м’яка, повітряна піна), і під час його змивання – волосся на дотик м’якесеньке і дуже гладке (хоч, зазвичай, під час змивання шампуню я відчуваю тільки жорсткість свого пошкодженого волосся – з цим шампунем такого немає).

Після висихання волосся має красивий природній блиск, виразний об’єм, не плутається, не пушиться та не магнітиться. Довжину не сушить.

Загалом – хороший якісний шампунь, який прекрасно виконує свою пряму й основну функцію – очищує волосся та шкіру голови від забруднень, але робить це дуже делікатно, не пересушуючи та не пошкоджуючи волосся, навпаки – робить пасма дуже м’якими. Блиск волосся після висихання присутній, але він природній.

Дизайн маски витриманий в загальному стилі серії «Shecare Glazed». Маска розфасована у видовжену тубу рожевого кольору, що має вертикальне положення. На обороті – необхідна інформація про засіб від виробника.

Кришечка відкидна, закривається із клацанням, засіб крізь неї не протікає. Але кришечка може інколи відкриватися самостійно, тому треба за цим слідкувати)

Дозатор – у вигляді отвору в кришечці, оптимального діаметру – дозувати за допомогою нього маску зручно.

Об'єм маски 250 мл.

Характеристика властивостей

Консистенція кремоподібна, доволі густа.

Текстура однорідна.

Колір – білий з рожевим підтоном.

Запах – аналогічний шампуню із цієї ж серії, але трішки більш насиченіший та концентрованіший. Деякий час відчувається на волоссі, але не дуже довго (близько півдоби) – чую його, тільки якщо внюхуватись у волосся, чи при пориві вітру. Парфуми не перебиває.

Використання, результат і мої враження від застосування маски Inebrya Shecare Glazed Mask

Використовую дану маску згідно рекомендацій виробника: наношу достатню кількість засобу на вимите шампунем та злегка підсушене рушником волосся, залишаю для дії мінімум на 5 хвилин (зазвичай, довше) та ретельно змиваю маску під проточною водою. Далі – промокаю рушником, наношу свій незмивний засіб та сушу волосся феном, або ж природнім шляхом.

Маска дуже легко розприділяється по волоссю та поглинається ним – мені весь час хочеться добавити її на пасма ще) З волосся не тече, тому можна з комфортом продовжувати приймати ванну чи душ.

Результат від використання маски мені сподобався! Після висихання волосся гладеньке, волосинка до волосинки, не стирчить у різні сторони, пригладжене, не електризується, легко вкладається, січення візуально не так помітне, гарно блистить.

Маска волосся не обтяжує, об’єм не краде.

Волосся після використання маски забруднюється як звичайно, графік миття голови не зміщується.

Але, помітила, що маска дає кращий ефект зволоження, коли нанести її на волосся досить багато. При першому використанні я нанесла маску в невеликій кількості (так як звикла використовувати інші свої маски), то зволоження мені було явно малувато… Але при другому використанні я нанесла маску ну дуже щедро і от після цього побачила справді хороший ефект зволоження! Хоча, заради справедливості, мушу зазначити, що по довжині в мене волосся зараз досить сухе і сильно пошкоджене… Можливо, для не такого проблемного волосся зволоження від маски буде достатньо.

Підсумовуючи, скажу, що маска мені сподобалась! Вона шикарно пахне, має приємну текстуру та гарний вплив на волосся. Розгладжує, дисциплінує волосся, робить його гладеньким та м’яким на дотик; дуже гарно візуально приховує пошкодження та має легкий ефект зволоження.

Дизайн рідкого кондиціонеру схожий на дизайн шампуню із цієї ж серії – такий же милий випуклий пластиковий флакончик насиченого рожевого кольору, тільки, на відміну від флакону із шампунем, оснащений дозатором-розпилювачем, який зверху закривається кришечкою. На обороті флакону – вся необхідна інформація про засіб від виробника, в тому числі – із україномовним перекладом таких відомостей.

Дозатор працює добре, не заїдає.

Кришечка прозора пластикова, закривається міцно, самостійно не спадає.

Об’єм рідкого кондиціонеру – 250 мл.

Характеристика властивостей

Консистенція – дещо масляниста рідина.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий.

Запах. Стартує спиртом! Дуже насиченим та концентрованим… До речі, в списку інгредієнтів спрею спирт – на другому місці, навіть вода – і та на третьому, що мені не дуже до вподоби! За декілька секунд після розпилення запах спирту «злітає» та починає яскраво звучати класичний аромат цієї серії – солодкий синтетичний ванільний з квітковими нотами. Більш виражений, ніж у масці, але дуже приємний. На волоссі відчуваю запах буквально декілька годин після використання кондиціонеру.

Використання, результат і мої враження від застосування Рідкого кондиціонеру Inebrya Shecare Glazed Instant Liquid Shine Conditioner

Використовую кондиціонер відповідно до рекомендацій виробника: на вимите шампунем та злегка підсушене рушником вологе волосся рясно наношу кондиціонер по всій довжині. Далі – необхідно прочесати (за рекомендацією виробника), але я уникаю цього моменту (розчісую виключно сухе волосся) та просто рукою розприділяю кондиціонер по волоссю. Витримую близько 5 хвилин, після чого змиваю водою. Після – промокаю волосся рушником, наношу на кінчики флюїд та сушу.

При нанесенні кондиціонеру на вологе волосся, він починає трошки пінитись, але мінімально. Волосся його дуже швидко поглинає (хочеться добавити його ще), але по довжині відчувається приємна гладкість та маслянистість. В процесі перебування на волоссі кондиціонер не стікає.

Вже під час змивання кондиціонеру, відчувається, наскільки волосся гладесеньке і приємне на дотик.

Після використання кондиціонеру та висихання волосся воно дуже гарно виглядає по довжині – гладеньке, розсипчасте, не пушиться, а ще – неймовірно блистить! От ні шампунь, ні маска із цієї серії на моєму волоссі не дають якогось неймовірного сяяння, а кондиціонер – так, волосся блистить неймовірно (особливо на сонечку)!

Але… після висихання я волосся ледве розчесала… Ще й по довжині було декілька незрозумілих ковтунців, що для мене взагалі нетипово. Вирішила, що краще після використання кондиціонеру обов’язково наносити на волосся ще й маску)

Волосся кондиціонер не обтяжує, не бруднить, об’єм не забирає.

На звичний графік миття голови не впливає.

В загальному, кондиціонер непоганий, всі обіцянки виробника він виконує. Тільки, боюсь, щоб при регулярному і частому використанні він не дав зворотного ефекту, враховуючи кількість спирту у складі. Ну, побачимо… Якщо що, відгук буду доповнювати)

Пакування флюїду – надзвичайно красиве! Така собі косметична естетика!) Приїхав він до мене запакованим у якісну картонну коробочку малиново-рожевого кольору, яка виконана в загальному стилі цієї серії. На коробці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Флакон, у який поміщений флюїд – виготовлений із важкого і доволі масивного прозорого скла, навколо – інформаційна етикетка.

Флакон оснащений дозатором, який виготовлений «під срібний метал». Дозатор працює добре, не заїдає та не «плюється». Зверху міцно закривається прозорою пластиковою кришечкою.

Ну дуже гарно виглядає цей флакончик! Однозначно буде окрасою косметичного столика. І при першому ж погляді на нього одразу ж виникає думка, що це або проф, або люкс)

Об’єм флюїду –50 мл. І це немало) Мені такої його кількості вистачить мінімум на рік, а то й більше) І з’явився він у мене надзвичайно вчасно, бо в мене якраз закінчується моя олійка для волосся)

Характеристика властивостей

Консистенція – силіконисто-масляниста рідина середньої щільності. Не надто густа, але й рідкою її точно назвати не можна. Досить легка.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий з рожевим підтоном.

Запах. Ммм… він неймовірний! Одночасно і схожий по напрямку звучання, за настроєм з іншими засобами цієї лінійки, і відрізняється від них. Він парфумований, глибокий і дуже цікавий. Має поступове розкриття нот як у парфумах (вперше таке зустрічаю)! При першому «вдиху» я чітко чую нотки «фордівської вишні», до яких за декілька секунд приєднується ваніль. Але така гаряча, спецієва… І квіти – літні, рожеві. А десь в базі – боби тонка, можливо, сандал… Ну цікаво звучить, по аромату флюїду – величезний плюс! Але засоби від Inebrya завжди славились своїми цікавими та приємними ароматами!

Використання, результат і мої враження від застосування Краплі-флюїду для блиску волосся з ефектом глазурування Inebrya Sheсare Glazed Fluid

Використовую флюїд цілком традиційно: декілька капель засобу розігріваю в долонях, після чого наношу його на кінчики та декілька сантиметрів вверх по довжині. Декілька хвилин після нанесення волосся виглядає жирним, але цього не варто боятися, адже буквально до десяти хвилин флюїд повністю поглинається волоссям, не залишаючи жирності.

Після використання флюїду волосся виглядає та почувається чудово! Воно гладесеньке, розгладжене (флюїд чудово прибирає пухнастість), але не обтяжене, гарно блистить та надзвичайно ароматне! От волосинка до волосинки – гарно дисциплінує волосся! Дуже легко розчісується – щітка буквально скользить по волоссю (цей ефект зберігається ще досить довго), та, що мені сподобалось ледь не найбільше – флюїд дуже добре маскує січення чи якісь візуальні недоліки. Волосся після його використання виглядає здоровим та ну дуже доглянутим!

Загалом, даний флюїд – прекрасний засіб для сухого, пористого, пошкодженого чи фарбованого волосся. З ним волосся виглядає ідеально! Мені флюїд сподобався найбільше від всіх засобів із цієї лінійки, от просто любов! Тому, щиро рекомендую!)

Серія засобів для догляду за волоссям «Sheсare Glazed» від Inebrya, в цілому, мені дуже сподобалась! Так, окремі засоби мають свої нюанси, про які я розповідала детально трішки вище, але, в загальному, мені все підійшло та користуюсь ними із задоволенням! А основними «родзинками» цієї серії є неймовірно цікавий ванільно-квітковий аромат та ефект «глазурування» волосся. Проте, зауважила, що найкраще кожен засіб проявляє себе при використанні всієї серії одночасно при одному догляді!