Pilirina 💛💙

Іспа́нський со́ром чи європейська знаменитість?

Іспа́нський со́ром чи європейська знаменитість?

Популярна валенсійська мережа Mercadona S. А. славиться не тільки тим, що реалізує іспанські продукти за найнижчими цінами, але й випускає своі лінії декоративної косметики - Deliplus і Sisbela. Американська компанія Sherpa Capital вкладає своі інвестиціі у розвиток бренду Sisbela для Mercadona. 👆 Тож, не дивно, що не так давно у відомих європейських ЗМІ пролунав вибух новин щодо останнього випуску сироватки Sisbela вартістю у 5 євро, яка є за складом точною копією Dior за 110 євро чи помади за кілька євриків, які клонує KKW Beauty Кім Кардашьян.

Я теж із нетерпінням очікую побачити ці новинки у нас. Але зараз поговоримо про "сліпу" покупку, яку я замовила на Make Up завдяки позитивним відгукам YouTube-блогерів.

Знайомтеся, Sisbela Anti-aging Facial Cream! 👏

Я не любитель сайту екологік тому проганяти через незрозумілі для мене аналізатори склад не буду. Достатньо було місяця тестування, щоб прикинути як шкіра зреагує на нього. І знаєте - відчуття прекрасні. 👌 Більше того, скажу точно, що у порівнянні кремчик Sisbela Anti-aging схожий по текстурі, нанесенню і навіть аромату на Vichy Aqualia Thermal Rehydrating Cream Rich, але трохи плотніший.

Виробник стверджує, що складові РНК та ДНК стимулюють відновлення шкіри на клітинному рівні. Ну камон, давайте без маркетингу! 🙈 Макромолекули це прекрасно, але ж ми вже не у дев'ятому класі, щоб вірити у те, що вони впихуються у підшкірну оболочку. Хоча я хочу вірити у цю казкову рекламну історію, скажу відверто, бо скоро вже пальцями буду проштовхувати креми у своі кратери. До речі, про них. 👇

Як поводиться на комбінованій шкірі з порами-кратерами?

Прекрасно. Пори не забилися за місяць використання, шкіра насичена, але не блищить як млинець на сонці, тональний шикарно лягає. Для сухоі шкіри цей кремчик взагалі спасіння. Для зими просто клас.

Текстура

Вершкова, схожа на масло, тане при контакті зі шкірою.

Аромат

Віддушка присутня, але вона така приємна, схожа на зволожуючі аптечні продукти по типу Vichy Aqualia.

Відчуття

Зволоження відмінне. З Sisbela Anti-aging моя шкіра не відчуває нестачі вологи протягом усього дня, стягнутості не відчувається, лущення немає, алергіі теж.

Переваги Sisbela Cream:

  • Шикарне зволоження (тим у кого суха шкіра рекомендую спробувати, це буде ваш маст-хев взимку, от згадаєте ще мене)
  • Швидко вбирається (на нього можна безпроблемно нашаровувати щільні тоналки)
  • Не стягує шкіру, не залишає липкість, немає тієі ненависноі плівки
  • Працює з будь-якою сироваткою
  • Не викликає алергії
  • Не забиває пори
  • Економічна витрата
  • Люксове пакування (зроблю тут акцент у пункті, бо як побачила цю коробку і скляний флакон, як у люксових продуктів - емоціі зашкалили, вже думала, що Make Up з цінником помилився, чесно говорячи)
  • Дуже доступна ціна

Він працює на кшалт генерального прибирання стомленої шкіри. Суху - зволожить, комбіновану - наповнить, жирну - стане непоганим нічним провідником з іншими продуками. Одним словом - базовий універсал!

Загалом, ви зрозуміли, що у ньому немає жодного недоліку. Скажу більше, я віддала цей крем Sisbela на передову своєму чоловіку. Там зараз холодно, обличчя, руки обвітрені. Зараз буду передавати ще кілька екземплярів для інших хлопців, які його вже спробували. Тож, продукт дієвий, косметичний краш-тест пройдений, але у нього просто немає ще реклами в Украіні. 🤷‍♀️

Зволоження на рівні аптечних брендів без липкості і без побочок, пакування як у люксових засобів, ціна - 240 грн. А що ще потрібне для базового догляду взимку?

Рекомендую однозначно і з нетерпінням очікую поповненння цієі іспанськоі лінійки доглядових засобів на сайті Make Up. Особливо - нашумівшоі сироватки-аналогу від Dior.